Sok babára vágyó nő akarja tudni, melyik a legtutibb póz, ha teherbe akarunk esni. A neten most egy csomó anyuka vallott saját bevált pozíciójáról.

Mindenféle legendák keringenek arról, milyen pózban lehet a leghamarabb teherbe esni, de persze nincs általánosan elfogadott, bevált recept. A Babycentre nevű weboldal most anyukákat kérdezett arról, hogyan szexeltek ők, mikor végül összejött a baba. És az anyukák válaszoltak is – méghozzá kíméletlenül őszintén.

Egy anyuka például ezt írta: „Két éjszakán zsinórban szexeltünk, egyik alkalommal én voltam felül, másikban ő misszionáriusban. Azt hiszem, sose fogjuk megtudni, melyik alkalommal fogant meg a lányunk… De mindkét este nagyon szenvedélyes és jó volt a szex. Néha azon gondolkodom, vajon emiatt sikerült-e teherbe esni…”

Egy másik kétgyerekes anyuka a mostani szexuális életével is viccelődött: „Mindkét alkalommal én voltam fölül. Várom már, hogy visszakapjam a szexuális életem…”

Vannak, akik a kutyapózra esküsznek, megint mások azt mondják, egy nem túl romantikus, hátulról fekve lebonyolított menetből jött össze a gyerek.

Szóval aranyigazság továbbra sincs, mindenesetre minimum szórakoztató olvasni az anyukák történeteit!

Mirror nyomán az Nlcafe