A csodaszép, trendi és finom ételeket késztő Marton Adrienn egy nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető recepttel lepte meg a rajongóit.

A tévés műsorvezető, producer, közgazdász és két gyermek anyukája egy könnyen elkészíthető finomságot kínál a blogján.

A töltött bundáskenyérbe sok finomságot lehet belerakni, Adrien sajtot és sonkát tesz bele, feltekeri és még trükközik egy kicsit vele, hogy jól is nézzen ki. Íme a recept.

Hozzávalók:

  • 6 szelet friss puha toast kenyér
  • 6 szelet sonka
  • 6 szelet sajt
  • 3 evőkanál vaj
  • 2 nagy tojás
  • 2 evőkanál tej
  • csipet só
  • snidling

Így készítsd el a töltött bundáskenyeret

A kenyér héját vékonyan levágjuk. Egy sodrófa segítségével nagyobb szeletre nyújtjuk. A tojást, a tejet és a sót egy nagyobb edényben (amibe beleférnek majd a tekercsek) habverővel vagy villával összekeverjük. A recept folytatódik a kép után.

A kihengerelt kenyérszeleteket megvajazzuk. Sonka és sajt szeletekkel töltjük, majd feltekerjük a kenyeret, a tekercs végét alulra téve egy kicsit megnyomkodjuk.

Egy serpenyőben felmelegítjük a vajat. Közben a tekercseket a tejes-tojásban megforgatjuk, majd a felesleget lerázzuk róla. A forró serpenyőbe tesszük, és minden oldalán megsütjük – kb. 3-4 perc. Azonnal tálaljuk. Majonézzel, mustárral, ketchuppal vagy sajtszósszal egyaránt finom – írja Adrienn a martonadrienn.hu oldalon.

Kiemelt kép: Töltött bundáskenyér, cikkfotó: Maron Adrienn – Forrás: martonadrien.hu