Napok óta Tóth Gabi és Krausz Gábor válása tartja lázban a sajtót, a párost illetően pedig már többen is megszólaltak pro és kontra. Bár a felek nem erősítették meg, de úgy fest, hogy harmadik fél állhat a szakítás hátterében, úgy tudni, Gabi a Fricska táncegyüttes egyik tagjával jött össze.

Sokkolta a közvéleményt

A váratlan bejelentés, miszerint a kapcsolatuk hat év után véget ér sokkolta a rajongókat és persze a celebvilág is alaposan meglepődött, sőt, közéleti szereplők is úgy érezték meg kell szólalniuk a téma kapcsán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Borkai Zsolt után Demeter Szilárd

A minap Borkai Zsolt fejtette ki a véleményét, most pedig Demeter Szilárd árulta el, mit gondol. A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója úgy gondolja, Tóth Gabi magánéleti problémái nem relevánsak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem releváns

Demeter Szilárd a Népszavának azt mondta „Tóth Gabi konkrét esetétől eltekintve, valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. Nem kizárt ugyan, de az esetek nagy többségében egy énekesnő nem attól lesz jobb vagy rosszabb énekesnő, hogy a szerelmi élete hogyan alakul. Ezért Tóth Gabi magánéleti dolgai számomra nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából” 

Keresztény családi értékek

Bár a lap nem egészen erre volt kíváncsi, ugyanis azt szerették volna tudni, Demeter Szilárd mit gondol a válásról annak fényében, hogy az énekesnő korábban rendszeresen állást foglalt a keresztény családi értékek mellett.

Majd rendezi a Fennvalóval

A főigazgató viszont teljesen más szemszögből közelítette meg a dolgot, s a fentieken túl még azt mondta: „A bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra. Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján. Személyes véleményem szerint Tóth Gabi továbbra is rendkívül jó hanggal megáldott, kiváló énekesnő.”

Már a nevét is lecserélte

Tóth Gabiék egyébként a válás bejelentése óta nyilvánosan nem szólaltak meg, Krausz Gábor és az oldalán is az utolsó poszt, a közlemény, melyben bejelentik, szétmentek. Az énekesnő privát oldalán azonban feltűnt, hogy a Krausz nevet máris levette, szóval, nagyon úgy fest, hogy a kapcsolatuk valóban visszafordíthatatlanul zátonyra futott.

Esküvő Szentendrén

Mielőbb kirobbant volna a botrány, az új szentendrei otthonukban egyébként esküvőt tartottak. Gabi nővére, Vera ugyanis itt mondta ki a boldogító igent, azt követően, hogy mindent át kellett szervezni, mert az esküvőt eredetileg szabadtérre szervezték, ám az időjárás keresztülhúzta a számításaikat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Tóth Gabiék szentendrei otthonában mondta ki a boldogító igent Tóth Vera: az énekesnő önkívületi állapotba került, majdnem elmaradt a lagzi

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: Facebook