Múlt héten derült ki, hogy Vitray Tamás 91 évesen negyedik alkalommal is megnősült. A legendás tévés és felesége, Éva 2019-ben találkoztak először, majd egy közös munka hozta őket össze. Tamás hamar beleszeretett a nőbe, aki pár héttel ezelőtt boldogan ment hozzá feleségül. 

Dupla esküvő

Az esküvőt egy kis faluban, a legnagyobb titokban tartották meg. Még Vitray Tamás gyermekei és unokái sem voltak ott. „Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is” – idézte fel élete negyedik esküvőjét Vitray Tamás. A tévés azt is elárulta, hogy  a két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen vendég pedig Gerendás Péter volt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A szomszédba költözött

„A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni”. Vitray Tamás 2019-ben, válása után költözött az óbudai társasházba. Éva akkor már ott élt. A tévés és az operaénekesnő ugyan régóta ismerték egymást, de korábban sosem beszélgettek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Munkakapcsolatból szerelem

A mélyebb ismerettség csak 2019 után alakult ki köztük, amikor Tamás felkérte későbbi feleségét, hogy vegyen részt a műsora gyártásában. Ezután lett a munkakapcsolatból szerelem. A szerelemből pedig házasság.

Az unokája költözik a lakásba

„Most ott tartunk, két héttel az esküvőnk után, hogy Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméter, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzáköltözöm és a helyemre az egyes sorszámú unokám, Tomi jön a párjával”.

Éva gondozza majd

„Amúgy a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk, és nagyon boldogok vagyunk. Éva nagyszerű asszony, nemcsak mint feleség, hanem mint munkatárs is. Csakazértis! műsoraimban kiváló gyártásvezetőként vesz részt.” – mondta a legendás tévés.

Éva egyedül nevelte két gyermekét

Éva férje már sok-sok évvel ezelőtt meghalt, az asszony akkor egyedül maradt két gyermekével. A mostani esküvőjének részleteibe először gyermekeit avatta be, akik természetesen azt szerették volna, hogy édesanyjuk boldog legyen.

A tökéletes férfi

„Amikor az embernek meghal a férje, és ott marad két gyerekkel, és áll a lábán, azt mondják rá, micsoda erős nő. De én már nem akartam erős nő lenni, csak szerelmes, boldog és jó feleség. Hogy az lehessek, amire igazán teremtettek, ízig-vérig nő. A férjem számomra a tökéletes férfi, szerelmes vagyok” – mondta Vitray Tamás felesége.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: