A sportfogadás bónusz ajánlatok között ma már rengeteg kiemelkedő promóció van. Megmutatjuk, hogy melyek a legjobb sportfogadás bónuszok ma Magyarországon!

Fontosak a bónuszok és a feltételek is, mint az Unibet bónusz forgatás

A sportfogadás világában a legvonzóbb ajánlatoknak a sportfogadási bónuszok számítanak. Ezek azok az extra promóciók és ajánlatok, amelyekkel egy bukméker megpróbálja magához csábítani vagy éppen megtartani a fogadóit. Ez lehet egyszerűen extra pénz vagy akár ingyenes fogadás, de sok más népszerű akció is létezik ma már. 

Messze a legkeresettebb ajánlat egyébként a sportfogadás bónusz befizetés nélkül. Ebben az esetben úgy kaphatunk extra pénzt vagy fogadást, hogy egyébként nem teljesítünk semmiféle befizetést az adott platformon. Persze ezen ajánlatokra az esetek 99%-ában szigorú megfogadási követelmények és más feltételek is vonatkoznak, ezeket javasoljuk átnézésre mindenkinek bármilyen ajánlat elfogadása előtt. Azt is hangsúlyoznunk kell, hogy a bónusz önmagában csak egy plusz vonzerő vagy attrakció, semmilyen esetben nem garantálja azt, hogy jó fogadásokat kötünk, akár mondjuk egy F1 fogadas keretében. 

A leggyakoribb bónuszfajta egy online fogadási oldalon mindig az üdvözlő bónusz. Ma már minden egyes magyar online sportfogadás platform kínál ilyet. Általában az ajánlat a befizetésünk egy bizonyos százalékát adja extra pénzként, de az esetek többségében ingyenes fogadásokkal is kiegészítik ezt. A sportfogadás bónuszok között nagyon ritka, hogy akár több befizetésre is adjon pénzt egy adott bukméker. 

Az üdvözlő bónusz legfontosabb három feltétele a minimális befizetési összeg, a felhasználhatóság időtartama és a megfogadási követelmény. Példának okáért ott van az Unibet bónusz forgatás feltétele, ami előírja, hogy hányszor kell megjátszanunk a bónusz összegét azelőtt, hogy először kifizetést kezdeményezhetnénk belőle. De folytassuk, hogy milyen sportfogadás bónusz ajánlatok érhetőek el!

A legjobb aktuális sportfogadási bónuszajánlatok

Először is vannak még ingyenes fogadások, amelyek hasonlóak mint az extra pénz juttatások, viszont ezeket csak meghatározott fogadásoknál tudjuk felhasználni és szinte mindig kisebb összegűek, mint egy üdvözlő bónusz. Sportfogadás bónusz befizetés nélkül mostanában már azért elég sokszor elérhető, erről azt kell tudni, hogy hasonló, mint mondjuk egy üdvözlő bónusz, de nem kell az ajánlat igénybevételéhez teljesítenünk kötelező befizetést. Éppen ezért nagyon keresettek ezek az ajánlatok, még akkor is, ha egyébként vonatkoznak erre is követelmények, mint mondjuk az Unibet bónusz forgatás. F1 fogadas vagy más sportág fogadásánál is felhasználható bónusztípus az újratöltési bónusz, amit akkor kapunk, ha teljesítünk egy újabb befizetést az adott platformon. 

Ez általában határozatlan időre szól, és egy heti vagy havi új befizetésünkre kaphatunk a befizetés bizonyos százalékának megfelelő összeget. Amit még érdemes kiemelni a sportfogadás bónuszok közül az mondjuk a Cashback, amelynek keretében egy adott időszak veszteségei vagy tétjei után kaphatunk vissza valamennyi százalékot. De nézzünk is most meg a magyar online sportfogadás világában néhány kifejezetten erős sportfogadás bónusz ajánlatot!

1. Rabona: ez a bukméker azért került első helyre a listánkon, mert nagyon erős üdvözlő bónusz csomaggal várja a játékosokat. Az első befizetésünk után 100%-os, akár 35 ezer forintot elérő bónuszt kaphatunk, plusz mellé még egy jó adag ingyenes fogadást is. De nem csak befizetési bónusz van, igényelhetünk újratöltési bónuszt és még van cashback bónusz is több mint százezer forintos összegben. És emellé pedig ez egy nagyon megbízható platform, számtalan fizetési móddal és élő fogadási lehetőséggel is. Amit különösen kedvelnek benne a fogadók, az a könnyen kezelhető és átlátható felület, valamint a nagyszerű dízájn.

2. 22Bet: a 22Bet egy mobil applikációval is rendelkező nagyszerű fogadóiroda, amely Android és iOS operációs rendszerre is letölthető appon keresztül is kínálja sok ezer aktuális fogadási eseményét. Erős üdvözlő bónusz mellett van heti újratöltési bónusz és a sportfogadási oldalak világában kevésbé gyakori módon elég sokszor vannak itt különféle nyereményjátékok és tornák is. De nem csak befizetési bónuszokat kaphatunk itt, elég sokszor van egyedi akció keretében befizetés nélkül elérhető ingyenes fogadás is. Az egyik legerősebb fogadási irodának tartják jelenleg a magyar fogadók számára, egyedül a live stream hiányzik csak az ajánlatából.

3. 20Bet: csak hasonlókat lehet írni a nevében hasonló 20Betről, amely az egyik legjobb sportfogadási natív applikációval rendelkezik Android és iOS készülékek esetén, bár a webes optimalizált verziója is teljesen jól kezelhető. Az első befizetési üdvözlő bónusz összege elérheti akár a 35 ezer forintot és minden egyes héten további 50%-os befizetési bónuszt markolhatunk fel, ha rendszeres befizetők vagyunk. Korrekt szorzókkal és nagyon sok sporteseménnyel várnak minket, a rendszeres nyereményjátékokon és tornákon pedig akár több millió forintot is nyerhetünk. És akkor még nem is beszéltünk a kiváló VIP programról, ahol igen komoly szinteket és extra jutalmakat érhetünk el.

4. Fezbet: dízájnos, könnyen kezelhető és népszerű felület a Fezbet, amelynél már szinte piaci standardnek számító 100%-os, akár 35 ezer forintos üdvözlő bónusszal várják a fogadókat. Van 

  • cashback ajánlat 10%-os mértékben, 
  • újratöltési bónusz, 
  • sportágspecifikus ajánlat és 
  • egyedi tornákra vonatkozó fogadási promóció is, mint mondjuk legutóbb a világbajnokság kapcsán. 

Nagyon korrekt a fogadási kínálat, ez az oldal nagyon erős például az e-sportokra kínált fogadási piacokban és sporteseményekben.

5. Betinia: vadiúj fogadóirodának számít még a fogadási piacon, ennek ellenére gyorsan belopta magát a magyar fogadók szívébe is. Megbízható engedéllyel rendelkezik, de emellett akár 35 ezer forintos üdvözlő bónuszt is felmarkolhat az, aki maximális befizetést teljesít. Továbbá van itt még heti befizetési bónusz, cashback bónusz és ACCA fogadásokra vonatkozó támogatás is. A felület kezelhető, mindenféle mobil és okoskészülékekre jól optimalizált, szóval nem nagyon tudunk olyan tényezőt mondani, amiért ne lehetne regisztrálni a Betiniára is és megnézni a szorzók és események kínálatát.Rengeteg további sportfogadási ajánlatot mutat be cikkeiben szerzőnk, Ivett Hoffmann. Az ő profilja és további cikkei itt megtekinthetőek és olvasgathatóak.

(X)