Amint arról korábban beszámoltunk, a vasárnapi Sztrábox elődöntőjében, négy menet után Rácz Jenő pontozással győzte le Istenes Bencét.  A két celeb a mérkőzés előtti napokban nagyon egymásnak feszült, a köztük lévő heves ellentét pedig azóta sem csitult, sőt, egyre durvább lett.

Nem fogott kezet a séffel

Istenes a meccs után nem is fogott kezet Rácz Jenővel, azt mondta, nem érdemli meg. A műsorvezető állítása szerint az „ordenáré módon” beszélt vele a ringben. Az rtl.hu-nak elmondta, azóta sem beszéltek egymással, és szerinte nem is fognak, viszont úgy érzi, összecsapásuknak „szinte kötelező, hogy legyen egy visszavágója”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bence nem őszinte

Nem sokkal később Rácz is nyilatkozott az rtl.hu-nak, ő azt mondta, bár nagyon megterhelő volt számára az előző hét, a ringben pontosan az történt, amire számított, és neki tiszta a lelkiismerete. Arra a kérdésre, hogy elfogadta-e Istenes Bence bocsánatkérését, így felelt: „Én bárkinek a bocsánatkérését szívesen elfogadom, ha azt érzem, hogy az őszinte. De valamiért a Bencének nem tudom teljesen átérezni az őszinteségét”.  

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Meg van sértődve?

„Vasárnap is látszott, hogy meg van sértődve. Én nem tudok ezzel mit kezdeni. Bármikor szívesen odaállok bárki elé, hogy azt mondjam: semmi gond és nem haragszom, de ehhez szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse, hanem legyen egy őszinte megnyilvánulása. Azt akarom látni, hogy tényleg szeretné azt, hogy rendezzük a köztünk lévő feszültséget” – mondta a sztárséf.

Istenes Bence a meccs után

Forrás: RTL

Bence megváltozott

Rácz Jenő szerint Istenes Bence magának köszönheti, hogy így megromlott kettejük kapcsolata. A séf úgy véli, mióta a Sztárboxra készül, a műsorvezető megváltozott. „Nekem már az sem volt szimpatikus dolog, amit az ifjabb Schobert Norbi felé közvetített a meccsük előtt”.

Először viccnek gondolta

„Azt gondolom, hogy nem lehet úgy nekiállni egy sportküzdelemnek, hogy ő mindenkit le fog csücsültetni, meg kitalálja azt, hogy én kihívtam őt. Próbáltam mindezt figyelmen kívül hagyni, de nagyon nehéz volt ez az egész út idáig ” – fogalmazott Rácz Jenő, majd hozzátette: az elején azt gondolta, hogy a tévés csak viccelődik vele, és a beszólogatás csak egy médiafogás a részéről.

Káromkodott Jenő?

Istenes Bence korábban azt mondta, a meccs alatt a séf különböző káromkodásokat mondott neki, amit szóvá is tett a bírónak. Rácz Jenő mindezt korábban is tagadta, most sem tett másként. „Egyre több fórumon látom, hogy Bence erről nyilatkozott, és mindenhol mást nyilatkozik”.

Odaszúrtak egymásnak

„Ugyanúgy, ahogy kitalálta, hogy én az RTL-ben üzengettem embereknek, akikről nem tudjuk, hogy kik, ugyanilyen sztori, hogy kitett egy gyűlöletkeltő kollázst, amit ő csinált, de nem olvasta el és nem tudja, hogy került ki, ezek ilyen furcsa dolgok. Amikor alig kap az ember levegőt és ott van bent a fogvédője, nem tud hosszú alázásokat mondani, mert örül, hogy van levegője. Egy-egy dolgot szúrtunk oda, de nemcsak én, hanem ő is”.

Elegánsnak kell maradni

Rácz Jenő szerint a ringben elegánsnak kell maradni és szerinte Bencének ez nem sikerült. „Az, hogy a pontozóbírókat rögtön a meccs után megkérdőjelezte, megmutatja, hogy ő milyen sportember”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: küzdelem a Sztárboxban – Forrás: RTL