Végleg lezárult Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. Az egykori házasok karácsony előtt a szentendrei bíróságon is felbontották házasságukat. A bíróságra Gabit új szerelme kísérte el, a sztárséf viszont egyedül érkezett a bontóperre.

Egyetértésben váltak el

 „Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is együtt nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg” – mondta a Hot magazinnak a sztárséf. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ausztriába ment dolgozni

A Dancing with the Stars végeztével Krausz Gábor rögtön kiment Ausztriába, amiről azt mondta a Hotnak: „Elindult a síszezon, kinyitottak a szállodák, ezért dolgozni mentem ki, és úgy tervezem, hogy hetente egyszer utazom még oda két-három napot. Nagyon élvezem, hogy végre visszatérhetek az eredeti szakmámhoz, nagyon hiányzott! Nem tervezek Ausztriába költözni, de azért sok időt töltök majd kint”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A kislány az apjával volt szenteste

Krausz Gábor a szentestét lányával töltötte, erről a közösségi oldalán számolt be. Gabi viszont új szerelmével töltötte a szeretet ünnepének estéjét. Az énekesnő a fotók szerint társasjátékozott és sokat nevetett a táncos társaságában.

Szentendrére költöztek

Amint arról mi is beszámoltunk, nyáron jelentette be Tóth Gabi, hogy elválik férjétől. A házasok tavasszal költöztek Szentendrére, akkor még arról beszéltek, hogy felhőtlenül boldogok, miután megvették első közös otthonukat.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy táncossal jött össze

A válás bejelentése után pár nappal az is kiderült, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska nevű zenekar egyik táncosával. Feltehetően emiatt hagyta el férjét, Krausz Gábort. Gábor ismerősei a válás után azt mondták, a celebszakácsot nagyon megviselte, hogy tönkrement a házassága. És valószínűleg az sem esett neki jól, hogy felesége megcsalta őt. A válásuk bejelentése után pár nappal pedig már nyilvános helyen jelent meg új szerelmével.

Tóth Gabi és új szerelme a fideszes képviselőnél

Forrás: Facebook

Az áldozat szerepében

Hetekkel később Tóth Gabi szinte kampányszerűen kezdte el bizonygatni, hogy ő bizony nem csalta meg a férjét, csak jóval később jött össze a táncossal. Már-már hősként ünnepeltette magát és azon siránkozott a tévéműsorokban, hogy őt bántják az emberek, amiért tönkre ment a házassága, miközben ő csak a boldogságot kereste. Tóth Gabi válásáról szóló cikkeinket itt érheted el.

Megint bántják

Naponta elmondta, hogy féltve őrzi magánéletét és új szerelmét, senkinek semmi köze hozzá, hogyan alakítja életét. Ezzel szemben, pár héttel ezelőtt egy erotikus táncot lejtett a fricskással a TV2 legnézettebb showműsorában és nyilvánosan csókolták meg egymást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és szerelme a TV2 showműsorában – Forrás: TV2