Eddig tisztázatan okokból összeütközött két személyautó a csákvári Dózsa György utcában. A balesetnél a csákvári önkéntes és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget.

Saját erejéből kiszállt

Az ütközés után egyik autó vezetője saját erejéből kiszállt az autóból, könnyű sérüléseket szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyos sérülést szenvedett

A másik jármű ajtaja a karosszéria roncsolódása miatt nem volt nyitható, a sofőr kiszabadításához hidraulikus mentőszerszámra volt szükség, sérülései súlyosak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Áramtalanították az autókat

A mentéssel párhuzamosan a tűzoltók áramtalanították az autókat, a rendőrségi helyszínelést követően pedig megszüntették a forgalmi akadályt.

Komoly kihívás volt a sérült kiszabadítása

Fotó: Csákvári Tűzoltó Egyesület

Mindkét jármű megsérült

Fotó: Csákvári Tűzoltó Egyesület

Jól jött a segítség a sofőröknek

Fotó: Csákvári Tűzoltó Egyesület

Sokáig tartott a helyszínelés

Fotó: Csákvári Tűzoltó Egyesület

Csákvárról és Székesfehérvárról érkezett az erősítés

Fotó: Csákvári Tűzoltó Egyesület

Két mentőhelikopter érkezett

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy súlyos baleset történt Vas vármegyében: árokba hajtott egy autó Pankaszon. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. A sérültek állapotának stabilizálása után két férfit a szombathelyi Markusovszky kórházba szállítottak a helikopterek, míg az egyik sérülttel a zalaegerszegi Szent Rafael kórházba robogott a mentő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Csákvári Tűzoltó Egyesület