Közel 25 évvel a tragédia után záró mozzanatához érkezett a diszkós gyilkosságként hírhedtté vált büntetőügy: a Kecskeméti Törvényszéken a napokban nem jogerősen, 13 és fél év fegyházra ítélték az egykori, Silver nevű szórakozóhely kidobóit, akik halálra verték az ott bulizó Gulyás Jánost. A biztonsági őrök elfogásáról készült videót cikkünk végén tudod megnézni.

Súlyosan. bántalmazták

Az akkor 23 éves fiatalembert a halála előtt a biztonsági őrök az ittassága miatt kivezették a kecskeméti szórakozóhelyről. A vád szerint eközben bántalmazták is. Ököllel verték, illetve egy viperával is többször megütötték, amitől betört a koponyája. Végül a sínekre fektették, hogy balesetnek álcázzák a gyilkosságot.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Vonatgázolásként zárták le az ügyet

A holttestére 2000. október 1-jén találtak rá, és hiába merült fel rengeteg gyanús körülmény, a hatóságok először vonatgázolásként zárták le az ügyet. Csak két éve fogták el a feltételezett gyilkosokat, akiket az egykori főnökük dobhatott fel. Korábban ezt a részletes cikket közöltük a tragikus ügyről: Kecskeméti diszkós gyilkosság: „Láttam, amikor egy viperával hátulról fejbe vágták” – Itt a koronatanú vallomása, döbbenetes dolgokat állít a börtönben ülő férfi

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

24 éve várja az ítéletet

Az elítéltek legkorábban a büntetésük négyötöd részének letöltése után szabadulhatnak feltételesen. A gyászoló édesanya 24 éve várta a pillanatot, hogy végre az imádott fia gyilkosainak szemébe nézhessen. Korábban a betegségei miatt személyesen nem tudott megjelenni a bíróságon, de most végre el tudott menni.

Az agyyonvert férfit a vasúti sínekre dobták

Forrás: police.hu

A szemükbe akart nézni

„Szerettem volna a szemükbe nézni, de elég hátul ültünk, így alig láttam rájuk. Életem végéig bánni fogom, hogy nem tettem fel nekik azt a kérdést, hogy az én fiam mégis mit ártott nekik, amiért szabályosan kivégezték szegényt?!” –mondta az idős asszony a Blikknek.

Kegyetlenül megverték

A mai napig a fiát gyászoló anya azt mondta, soha nem fogja feldolgozni a borzalmakat. „Soha nem bántott senkit, mindenkinek csak segített, ezek a vadállatok mégis kegyetlen módon ütötték-verték a fiamat, még akkor is, amikor már jártányi ereje sem maradt”.

Rémálmai voltak

„Az agyonvert testét aztán vonszolták a sínekre. Nem tudom, hogy a Jóisten miért büntette ilyen kegyetlen halállal. Hónapokig rémálmokkal küzdöttem, miután megismertem a részleteket a gyilkosságról. Amíg élek, nem fogom elfelejteni”.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Itt az ítélet

A Kecskeméti Törvényszéken nem jogerősen 13 és fél év fegyházra ítélték a 48 éves kecskeméti N. Tamást és a 49 éves V. Lajost. A tettesek 10 év fegyházat kaphattak volna az előkészítő ülésen, ha beismerték volna a gyilkosságot. A két férfi elismerte, hogy bántalmazták Gulyást, ám azt tagadták, hogy vonatsínre fektették volna a férfit. Az elítéltek legkorábban a büntetésük négyötöd részének letöltése után szabadulhatnak feltételesen.

Videón a kidobók korábbi elfogása