Uszítással vádolja Győzikét Curtis, miután a The Voice zsűritagja többször beszólt a neki a közösségi oldalon. Curtisnek azért lett baja Győzivel, mert szerinte csak pénzért lett Fradi szurkoló. Gáspárék azt állítják, már meg is tették a feljelentést.

Fradi szurkoló lett Győzi

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, pár héttel ezelőtt Győzike elkezdett Fradi meccsre járni. Az egyik mérkőzésen, amikor a zenész kedvenc csapata Debrecennel játszott, a szurkolóknál elszakadt a cérna. A lokisok sértő rigmusokkal adtak hangot nemtetszésüknek a showman jelenléte miatt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A teljes Gáspár család kivonult a Fradi stadionba

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Curtis beszólt

„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások” – írta Curtis a Lokis meccs után. Curtisre azonban nem is Győzike, hanem Bea asszony akadt ki a legjobban, aki szinte mindennek lehordta. De maga Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke is védelmébe vette Győzikét.

Közös képet posztolt Kubatov is

Forrás: Facebook

Balhé az újpest meccsén

A dolog már éppen kezdett elcsitulni, ám vasárnap összecsapott a Ferencváros és az Újpest, a meccsen pedig ismét részt vett Győzike, méghozzá a Fradi lelátóján. Az újpesti ultrák nyomdafestéket nemtűrő módon üzentek egy molinóval Győzinek, aki azonban maga is hergelte az összegyűlteket.

„Napraforgó patkány”

A történteket nézve pedig Curtis ismét úgy döntött, hogy megosztja a véleményét: „Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem b*szt*t!” – írta a Facebookon. (Győzikének egyébként több adócsalási ügye is volt)

Feljelentést tesz

Az események ekkor fajultak el annyira, hogy Győzi úgy döntött, bevonja a rendőrséget A showman kedden személyesen megy el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen.

Nem a szurkolókra haragszik

Győzikének állítólag azzal nincsen semmi problémája azzal, hogy a vasárnapi Fradi-Újpesten a vendégszurkolók ízléstelen transzparenst feszítettek ki vele kapcsolatban, szerinte még ez is belefér egy focimeccsen. De a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd már nem.

A halálát kívánják

„Megmondom őszintén, én már félek. Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok.” – mondta a Mandinernek Győzi, aki szerint Curtis tehet róla, hogy ilyen szinten elfajultak a dolgok.

Átlépett egy határt

„Átlépett egy határt, amit nem szabadott volna. Lehet üzengetni, poénkodni, én is értem a viccet, de az, hogy patkánynak nevezett, ezzel minden határt átlépett. Nem csupán sértő, gyűlöletkeltő is, amit írt.”

Más a politikai nézetük

„Emberek vagyunk. Mások a politikai nézeteink, más csapatnak drukkolunk, de ezt a helyzetet kellő intelligenciával lehet kezelni. Arra viszont, hogy Győzőt megalázza, megszégyeníti és patkánynak nevezi, nincs mentség!” – ezt már Bea asszony tette hozzá a véresen komoly ügyhöz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: