M. Péter jogosítvány nélkül nyomta a padlógázt a Mercedesben, így okozott halálos balesetet Újpesten. Úgy tűnik előkerült M. Richárd utóda, akinek örökre börtönben lenne a helye. A nehézfiúnak tartott M. Péter olyan bátor volt, hogy a baleset helyszínéről azonnal lelépett, eszébe sem jutott segíteni, mentette az irháját. Szerencsére a rendőrök gyorsan elfogták.

Börtönben a helye

A 41 éves M. Péter nagy szülinap bulit akart tartani, de arra már csak a rácsok mögött lesz lehetősége. Az újpesti halálos tömegbalesetet okozó férfi büntetett előéletű, kábítószer, fegyverek és testi sértés sem állt távol tőle. Ismerősei szerint nehézfiú.

Egy édesapát gyilkolt meg az autójával

Az újpesti tömegbalesetben egy ártatlan édesapa vesztette életét, miközben a gyermeke ott ült az autóban. M. Péter ahelyett, hogy vállalta volna a felelősséget és segített volna a sérülteken, inkább lelépett, otthagyott mindent és mindenkit. Ebből is látszik, hogy nem túl kedves ember.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kábítószer és pia

A Blikk utána kérdezősködött M. Péternek, ebből pont olyan ember képe rajzolódik ki, mint amilyen a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd is volt. A rendőrség már korábban bevonta a jogosítványát, többszöri ittas járművezetés miatt. M. Péter nem csak részegen, droggal a szervezeté­ben vezetett már kocsit, de kábítószer birtoklása miatt is meggyűlt a baja a törvénnyel. Ide kapcsolódik: „Rossz érzéssel tölt el, hogy ennyire utálnak és gyűlölnek” – mondta M. Richárd a Dózsa György úti gázoló

Senkit sem tisztelt

„Peti nem tisztelt sosem senkit és semmit” – a férfi egyik, a neve elhallgatását kérő ismerőse. “Lopások, csalások miatt is volt már ellene eljárás, de a keze is hamar eljárt, agresszív ember. Állandóan verekedett, testi sértések miatt volt már büntetve. Súlyos sérülést is okozott, de felfegyverkezve elkövetett garázdaság is szárad a lelkén, késsel hadonászva okozott sérülést valakinek. Ült is már. Jobb, hogy a baleset helyszínén nem állították meg a civilek, mert nagy valószínűséggel nem hagyta volna magát.” – tette hozzá a férfi.

Elfogták

M. Péter egy garzonban lakott. A férfi valószínűleg arrafelé tartott, amikor balesetet okozott, de utána már tudta, oda nem mehet, a rendőrség először ott kereste. Tegnap az egyik haverjának a szigetszentmiklósi házából került elő, most rácsok mögött van. Ha elítélik, akár 10 évet is kaphat.

Halálos baleset

Tragikus baleset történt hétfő este Újpesten a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca sarkánál. Helyszíni információik szerint egy részeg sofőr áthajtott a piros lámpán, majd belecsapódott egy autó hátuljába, amitől az a járdára repült és egy gyalogost is elsodort. A vétkes sofőr a Mercedesével ezután még átsodródott a szembe sávba, ahol két másik autónak és egy menetrend szerinti busznak is nekicsapódott. Itt vannak a balesetről készült képek: „Borzasztó volt meg látni is” – meghalt egy ember az újpesti tömegbalesetben, a vérző fejű mercis elmenekült a helyszínről

Újraélesztés

A balesetben egy férfi annyira megsérült, hogy újra kellet éleszteni, de végül belehalt sérüléseibe. A roncsba szorult apát a tűzoltók szabadították ki, de már nem lehetett rajta segíteni. Sokkos állapotban lévő lányát a közeli kisbolt vásárlói húzták ki a kocsiból. 14 éves lány könnyebben sérült meg, kórházba vitték, már jobban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: M. Péter elfogássa – Forrás: rendőrség