A Nógrád megyei nyomozók lezárták a vizsgálatot az ellen a budapesti férfi ellen, aki Balassagyarmat belvárosában támadott meg egy nőt.

Budapesti férfi tette

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást M. Sándor 57 éves budapesti lakossal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megjelent a nő házánál

Amint azt a Kékvillogó is megírta 2021. szeptember 17-én a reggeli órákban a férfi megjelent a nő balassagyarmati családi házánál a köztük lévő korábbi polgári peres eljárás után és vélt sérelmei miatt megrongálta az ingatlan kaputelefonját és a terasz üvegét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiszúrta a kerekeket

Ezt követően a férfi a sértett tulajdonában lévő, és a közeli utcában parkoló gépjárművéhez ment és annak gumiabroncsait a nála lévő tőrrel kiszúrta.

Meg akarta beszélni

Ezután az elkövető Balassagyarmat belvárosában az utcán várta a sértettet, hogy a köztük lévő korábbi vitás kérdést megbeszélje vele.

Megszurkálta

A vita lezárásaként M. Sándor a nőt a nála lévő késsel többször testszerte megszúrta, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Ez várható most

A hatóság tagjai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a Nógrád Megyei Főügyészségnek átadták.

Megszólalt a polgármester

A szörnyű eset megszólalt Balassagyarmat polgármestere is, aki Facebook posztjában arra utalt, hogy elfajult bírósági ügy miatt történt a támadás, a tettes és az áldozat ismerték egymást.

Helyi fogorvos az áldozat

Mint azt portálunk is megírta korábba az áldozat egy helyi, ismert fogorvos, akit a történtek után kórházba vittek.

Kiemelt kép: police.hu