A nyomozónő hangja nyugtatta meg azt a férfit, aki el akarta dobni magától az életét a 18. kerületben.

Vonat elé akarta vetni magát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja 2022. szeptember 28-án 18 óra 45 perc körül küldött járőrpárt egy 18. kerületi házhoz, mivel onnan egy nő bejelentette, hogy 26 éves fia búcsúlevelet hagyott hátra, majd elindult otthonról, hogy a vonat elé vesse magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresni kezdték

Naszvadi József és Krámer Attila r. őrmesterek azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a fiatalember felkutatását, a kerületi kapitányság készenléti csoportvezetője, Dr. Gacs Mónika r. százados pedig telefonon keresztül próbálta felvenni vele a kapcsolatot.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sikerült megtalálni

A kétségbeesett férfi fogadta a hívást, a nyomozónőnek pedig sikerült megtudnia tőle, hogy pontosan hol tartózkodik, amelyről tájékoztatta a két járőrt.

Végig vonalban maradt

A rendőrnő meggyőzte a férfit, hogy várja meg a segítségére siető egyenruhásokat, a járőrök pedig egy közeli erdőben, 10 percen belül meg is találták őt sértetlenül, mialatt a nyomozónő végig vonalban maradt vele.

Kórházba vitték

A fiatalember elmondta, hogy fél óra múlva jött volna a vonat, amihez tartott, és csak Dr. Gacs Mónika r. százados telefonhívására indult ki az erdőből, mivel a hangja elbizonytalanította szándékában. Megnyugtatta az is, hogy Naszvadi József és Krámer Attila r. őrmesterek gyorsan a segítségére siettek. A férfit a kerületi kapitányságra kísérték, ahonnan a mentők kórházba vitték.

Pár napja egy 11 éves kislány lépett a vonat elé

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt, vasárnap egy 11 éves kilányt ütött el a vonat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A kislány a sínek mellől, a kukoricásból lépett a vonat elé, szándékosan.

Nem tudott megállni

A vonat vezetője időben meglátta a kislányt, dudált és vészfékezett, de sajnos a vasszörnyet már nem tudta megállítani. A kislány testét 20-30 méteren keresztül tolta maga előtt a vonat, mire meg tudott állni.

Kritikus az állapota

Hanna súlyos fejsérült és nyílt bokatörést szenvedett. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, mely életveszélyes állapotba szállította kórházba. A kislányt azóta többször megműtötték, jelenleg is kritikus az állapota.

A kukoricásból lépett a vonat elé

A helyiek nem értik hogyan került a sínekre az iskolás lány, a Petőfi utcában csak a sínpár egyik oldalán vannak lakóházak, a másik oldalon gyümölcsöskert van. minden bizonnyal alaposan kitervelhette, hogy hogyan tud a vonat elé lépni a kukoricásból.

Külseje miatt cikizték

A kislány nagypapája azt mondta, hogy Hannát külseje miatt cikizték az iskolába, emiatt többször is sírva ment haza. „Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye” – mondta a Borsnak a tragikus sorsú kislány nagypapája.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció