Site icon LikeNews

Buliból hazafelé tartott a férfi: elsodorta a vonat

Egy férfi holttestét találták meg Veszprém megyében. Az öskörei férfi a sínek mellett feküdt, valószínűleg egy vonat sodorta el.

Holttestet találtak Pétfürdőnél a vasút mellett vasárnap délelőtt –írja a deltahírek.hu.

Az áldozat egy fiatal, 26 éves férfi, aki szombaton este két társával Pétfürdőre szórakozni indult, később azonban szétváltak. A férfi valószínűleg a sínek mentén indult gyalog haza Ösküre. A férfin voltak sérülések, elképzelhető hogy az egyik közlekedő vonat sodorhatta el.

A holttestét az egyik mozdony vezetője vette észre, a vasút mellett, aki azonnal értesítette a hatóságokat. Kucsera Katalin rendőrségi szóvivő azt mondta a deltahierk.hu-nak, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel. Vagyis a fiatal férfit nem bántotta senki.

 A férfi barátai teljesen összetörtek, amikor megtudták, hogy barátjuk az áldozat. Egy helyi férfi aki jól ismerte elmondta, hogy Laci egy rendkívül jó srác volt, imádott horgászni, amikor csak lehetett pecázni indult. A férfi Angliában séfként dolgozott. Hogy pontosan mi történt, egyelőre nem lehet tudni. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Kiemelt kép: illusztráció

Exit mobile version