Mindkét gyermek Budapestről tűnt el, a rendőrök nagy erőkkel keresik őket és a lakosság segítségét kérik.

Eltűnt Harkály Beáta Alexandra

Tegnap este került fel a rendőrség oldalára, hogy eltűnt a 15 esztendős Harkály Beáta Alexandra. A fiatalkorút a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága körözi. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vasárnap tűnt el

Egy 8. kerületi gyermekotthonban látták utoljára. Azóta nem tudják, hova távozott a lány. Személyleírása szerint 150 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őt keresik

Az eltűnt Harkály Beáta Alexandra – Fotó: Police.hu

Így tudsz segíteni

A rendőrök kérik, ha bármit tudsz arról, hol lehet most a lány, tegyél bejelentést. Telefonon a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon vagy a 112-es díjmentes segélyhívón tudod átadni az információkat. Ezt névtelenséged megőrzése mellett is megteheted.

Egy fiút is keresnek

Ugyancsak tegnap tették közzé a police.hu weboldalon, hogy eltűnt egy 15 éves fiú is. Őt is Budapesten látták utoljára, egy 17. kerületi gyermekotthon lakója volt. Nem lehet tudni, hova ment.

Így néz ki

A rendőrség honlapján található információk szerint Horváth Szilveszter 170 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid fekete hajú, barna szemű. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitánysága nagy erőkkel keresi őt. Kérik a zsaruk, hogy aki tudja, hol lehet, segítse a munkájukat.

Egy fotó az eltűnt fiúról

Az eltűnt Horváth Szilveszter – Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetnek!

Bármikor lehet hívni a rendőröket

A rendőrök hangsúlyozzák, hogy a nap 24 órájában ingyenesen lehet tárcsázni a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát. A 112-es központi segélyhívón ugyancsak meg lehet tenni a bejelentést. Mivel jelenleg egyik fiatalról sem tudják, hova mehetett, így minden lakossági információ segítheti a nyomozást.

Rengeteg az eltűnt személy

A rendőrség jelenleg 2235 eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyt keres. A rendőrség adatbázisában név és más adatok alapján is lehet keresni az eltűntek adatbázisában. A legtöbb személynek ismert a születési dátuma, és fényképet is feltöltöttek róluk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív