Hárman sérültek meg abban a balesetben, amely Budakeszin, a Budaörsi úton történt. Frontálisan ütközött két autó, teljes útzár mellett helyszíneltek. A Budakeszi út fővárosi szakaszán múlt pénteken történt csőtörés miatt október 3-ig egy sávon lehet csak közlekedni.

Frontális karambol

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, szerda délután Budakeszin, a Budaörsi úton egy személyautó és egy kisbusz frontálisan ütközött. A helyszínre egy közelben tartózkodó szabadnapos mentős érkezett ki elsőként és kezdte meg az elsősegélynyújtást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megkezdték a sérültek ellátását

A Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület két további tagja az Országos Mentőszolgálat budafoki egységével együtt érkezett ki. A helyszín biztosításával párhuzamosan a mentőkkel közösen megkezdték a sérült személyek ellátását, valamint a járművek áramtalanítását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rengeteg túzoltó és mentő érkezett a helyszínre

Forrás: Facebook/Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Két sérültet emeltek ki

Az időközben helyszínre érkezett második kerületi hivatásos tűzoltókkal közösen a személyautóból két sérültet emeltünk ki. A biztonságos kiemeléshez a hivatásos tűzoltók a karosszériát jelentős mertékben meg kellett bontsák. A kisbuszban egy fő sérült meg. A három súlyos sérültet a mentők kórházba szállították.

Teljes útzár

A műszaki mentés idején teljes útzár volt az érintett útszakaszon. Már a 22-es végállomásától nem lehetett a Budaörsi útra rákanyarodni. A lezárás óriási torlódást okozott a Budakeszin.

Órákig tartott a helyszínelés

Forrás: Facebook/Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Csőtörés a Budakeszi úton

Múlt pénteken csőtörés történt a Budakeszi út fővárosi szakaszán, Budakeszi út 73. számnál, emiatt egy szakaszán csak félpályán lehet közlekedni. Azóta sem oldódott meg a közlekedési káosz, az arra autózók beszámolója szerint a menetidő jelentősen megnőtt.

Október 3-ig tart a felújítás

A Fővárosi Vízművek Facebook oldalán azt írja, hogy a vízcsövet megjavították, azonban „az útburkolat teljes helyreállítása több napot vesz igénybe, a megszokott forgalmi rend szerint várhatóan csak október 3-án, hétfőtől közlekedhetnek ismét a Budakeszi úton.

Alámosta a víz az út másik oldalát

„A munkagödör betemetése és aszfaltozása ugyan már a hét közepére elkészül, de a csősérülés következtében kifolyt víz alámosta és megrongálta az út másik oldalát is. Ennek javítását az erre közlekedők minél kisebb mértékű zavarása érekében hétvégére ütemeztük. A burkolat teljes helyreállításáig a forgalom továbbra is jelzőlámpás irányítás mellett halad a korábbi munkaterületnél” – áll a közleményükben.

Fotó: Facebook/Fővárosi Vízművek

Türelmet kérnek

„Kérjük, hogy a Budakeszi úton közlekedők sávszűkítés és sebességkorlátozás miatt megnövekedett menetidővel számoljanak és fokozott óvatossággal közelítsék meg ezt az útszakaszt. Mindenkinek köszönjük a türelmét és megértését! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület