Elválik férjétől Demcsák Zsuzsa. A TV2 műsorvezetőjének ez a második házassága, amely csődbe ment. Első férjétől két gyermeke született.

Válik Demcsák Zsuzsa

“A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak, mint legjobb barátok. Semmilyen kérdésre nem kívánunk válaszolni a sajtó tisztelt munkatársainak. Köszönjük az együttérzést! Krishan és Zsuzsa” – írta Facebook oldalán Demcsák Zsuzsa.

Egy forgatáson ismerkedtek meg

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal néhány évvel ezelőtt az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedtek meg, 2019-ben pedig össze is házasodtak Indiában. Egy évvel később Magyarországon is kimondták a boldogító igent, a műsorvezető pedig többször is mesélt arról, hogy a férfi mellett rálelt az érzelmi biztonságra.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Élőben nézték a rokonok a lagzit

A koronavírus-járvány miatt csak két tanú előtt mondták ki az igent. Demcsák férje az indiai családtagoknak streamelte is a lagzit.

A szülei nem hitték, hogy férjhez megy

Az esküvő amúgy hosszabb lett a kelleténél, mert Zsuzsa angolra fordította közben az anyakönyvezető mondatait. Az esküvő után a műsorvezető elmondta, szülei nem is nagyon hitték el, hogy megint férjhez megy majd a lányuk.

Nagyon akarták az esküvőt

„Folyamatosan mondogattuk pedig, hogy nagyon akarjuk az esküvőt, és biztosan össze is fog jönni. Ők szótlanul bólogattak, legbelül azonban szerintem erősen kételkedtek benne. Ismernek, nem vagyok az a férjhez menő típus” – mondta a TV2 műsorvezetője.

Visszatért a családjához

Zsuzsa idén már nem is posztolt férjével, nyáron ezt írta ki: „5188 kilométeres távolság. Ilyen messze kellett utaznia Krishánnak, hogy 3 év után újra lássa a családját, és eleget tegyen a munkával kapcsolatos, már halaszthatatlanná vált felkéréseinek. Még mi sem tudjuk, mikor látjuk egymást újra, hiszen nagyon elfoglalt lesz ő is és én is a következő hónapokban”.

Nem jött vissza

De innen már nem tért vissza feleségéhez Budapestre az indiai férfi. Végre nyilvánosan is bejelentették, hogy ezek után külön utakon folytatják.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Feljelentette férjét

Demcsák Zsuzsa első házassága botrányosan végződött. A műsorvezető feljelentette gyermekei apját, azt állította, hogy férje rendszeresen bántalmazta. Közösségi oldalán közzé is tette azokat a fotókat, amelyek a bántalmazás után készületek.

Évekig jártak a bíróságra

Négy és fél év után döntött a bíróság: bántalmazta Demcsák Zsuzsát a volt férje. Vége lett az évek óta tartó küzdelemnek, és most már hivatalosan is Demcsáknak adott igazat a bíróság volt férje, K. József állításaival szemben.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa és férje – Forrás: TV2