Életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt büntetőeljárás indult egy 16 éves lány ellen, aki szerdán megszúrta iskolatársát Debrecenben – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

Összeverekedtek

Azt írták, a két lány a Sinai Miklós utcában verekedett össze szerda délután, egyikük késsel életveszélyes sérülést okozott társának. A debreceni rendőrök a helyszínen elfogták a késsel támadó lányt. Az adatok alapján a lányok konfliktusa mögött féltékenység állt – olvasható a közleményben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szigetváron két diák vert össze egy másikat

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta fiatalok támadtak rá egy diáktársukra a szigetvári középiskolában. A 2021-ben történt esetről felvétel is készült.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fiatalok támadtak rá egy társukra

A történetről akkor a bama.hu számolt be, mint írták egy olvasójuktól kapták az információt, mely szerint a fiatalok rátámadtak egy diáktársukra a szigetvári középiskolában.

Felvétel is készült

A lap beszámolója szerint a diákok közti nézeteltérés verekedéssé fajult, ráadásul az egészről felvétel is készült, melyen jól látszik, hogy két diák keveredett konfliktusba egy harmadik társukkal.

Itt a videó:

A megtámadott fiú nem védekezett

A videón az is jól látszik és hallható is, hogy a megtámadott fiú nem védekezett, nem ütött vissza, holott a jelenlévők arra biztatták, hogy ne hagyja magát, valószínűleg inkább szóbeli megegyezésre hajlott volna.

Felháborító

A portál olvasója, aki a felvételt is beküldte, azt mondja, felháborító, hogy a mai világban megtörténhetnek ilyen és hasonló esetek egy intézmény területén, sőt, egy iskola falain belül. A diákok felügyelet nélkül hagyása esetén szinte bármit csinálhatnak, amit akarnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Sokkoló felvételek: verekedéssé fajult egy vita egy szigetvári középiskolában – Videón, ahogy két diák üti-veri egy harmadik társukat

Kiemelt kép: Illusztráció