„Én nem vagyok hiteles, ha nem dolgozom” – ezt vallja Vitray Tamás, aki hamarosan visszatér és saját Youtube-csatornájának köszönhetően találkozhatnak vele újból a rajongói. A legendás televíziós műsorvezető azt is elárulta saját magáról, hogy nem szeret beszélgetni, nem megy társaságba és nem mond jó vicceket sem.

Saját műsorral tér vissza

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg a közelmúltban: Vitray Tamás másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszavonul, azt követően, hogy 60 évig a magyar televíziózás meghatározó alakja volt. A tévés azonban nem bír meglenni a képernyő nélkül, éppen ezért most úgy döntött, saját műsorral tér vissza. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Újra a kamerák előtt

A legendás tévés Vitrayék néven indított YouTube-csatornát, mint kiderült a fiai és az unokái unszolására határozott úgy, hogy ismét a kamera elé ül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokan kíváncsiak rá

Bár tévécsatorna nem fogja sugározni a történeteit, de Vitray Tamás neve garancia a sikerre, a rajongók nagyon várják, mivel készül a legenda, a kommentelők már most rendkívül izgatottak.

Nincs más esélye

„Hál’ Istennek, soha sincs előre tervem. Biztosan hallotta már az idős emberektől, legalábbis a szerencsésektől, hogy amikor abbahagyják a munkát, igyekeznek elfoglaltságot találni. Minden épelméjű ember ezt akarja, mert azzal a saját tovább élését biztosítja. Aki mindent abbahagy, az el is megy nagyon hamar. És nekem nincs semmi más esélyem” – nyilatkozta Vitray Tamás.

„Ezt az egyet csináltam”

„Én ezt az egyet csináltam, azt merem mondani, hogy még tudom is elég jól. Nem mondhatom, hogy na, végre molyolhatok a garázsban” – tette hozzá a Forbes magazinnal adott interjúban.

Nem szeret beszélgetni

A legendás televíziós jó néhány műsorral és interjúval a háta mögött érdekes dolgot fogalmazott meg saját magáról. „Az én kapcsolatom az emberekkel mindig a kamera jelenlétében volt hiteles. Én nem vagyok hiteles, ha nem dolgozom. Én nem szeretek beszélgetni. Nem megyek társaságba, nem mondok jó vicceket” – mondta.

Az a vétkes, aki nekiront a másiknak

Vitraynak napjaink magyarországi helyzetéről is markáns véleménye van. „Nekem egyféle álláspontom van. Az a vétkes, amelyik nekirohant a másiknak. De én nem is arra vagyok kíváncsi, hogy ki kit gondol vétkesnek, hanem hogy hogy jutottunk újra idáig. Nem lepett meg, és nincsenek illúzióim.

Már örül az öregkornak

Tudja, most már abban az állapotban vagyok, hogy örülök az öregkoromnak, ami nagyon nagy baj, mert régebben utáltam az öregedést. Nagyon örülök annak, hogy kívül vagyok mindenen” – nyilatkozta a műsorvezető. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás. Fotó: archív