Vasárnap este a TV2 showműsorában panaszkodott Tóth Gabi, hogy mennyien bántották őt az utóbbi időben. Nem ez az első eset, hogy a Sztárban sztár! zsűritagja nyilvánosan sajnáltatja magát. Szerinte azért támadják őt, mert fideszes, majd azért, mert keresztény, most éppen az a baja, hogy a válása miatt kap negatív kommenteket.

James Bond betétdal

A Nincs idő meghalni című James Bond-film betétdalát is elénekelték a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában: Nagy Alexa Billie Eilish bőrébe bújt, a No Time To Die eléneklése után pedig a zsűri is értékelt. A produkciót a cikkünk végén tudod megnézni.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felzaklatta magát Gabi

Tóth Gabi nehezen tudott megszólalni, a könnyeivel küszködött: „Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked… mert… hú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… beszélj, mert nem tudok!”– fordult zsűritársa, Köllő Babett felé.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyedül van

Majd mégis így folytatta mondanivalóját: „Nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, téged se bánthatnak, de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, a zene, ahogy nekünk is. Vagy a tánc. Addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból. Most nem érzem egyedül magam a világban, és ezt nagyon köszönöm neked”.

Szentendrére költöztek

Amint arról mi is beszámoltunk, nyáron jelentette be Tóth Gabi, hogy elválik férjétől. A házasok tavasszal költöztek Szentendrére, akkor még arról beszéltek, hogy felhőtlenül boldogok, miután megvették első közös otthonukat.

Egy táncossal jött össze

A válás bejelentése után pár nappal az is kiderült, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska nevű zenekar egyik táncosával. Feltehetően emiatt hagyta el férjét, Krausz Gábort.

Krausz Gábor összeomlott

Gábor ismerősei a válás után azt mondták, a celebszakácsot nagyon megviselte, hogy tönkrement a házassága. És valószínűleg az sem esett neki jól, hogy felesége megcsalta őt. A válásuk bejelentése után pár nappal pedig már nyilvános helyen jelent meg új szerelmével.

Izgatottan várták

Válásának bejelentése után, augusztus 20-án, Hevesen lépett először színpadra Tóth Gabi és új szerelme. Több százan mentek el a koncertre, mindenki izgatottan várta őket, de közben arról suttogtak, hogy mit olvasott és hallott az utóbbi napokban Gabi magánéletéről.

Üzenet a közönségnek

Miután elkezdték a koncertet az énekesnő rögtön egy üzenet fogalmazott meg a közönség felé. „Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam” – mondta a mikrofonba az énekesnő. Ezt követően az Ez vagyok én című számát kezdte el énekelni.

Állandóan sajnáltatja magát

Tóth Gabi nem először sajnáltatja magát a nagy nyilvánosság előtt. Többször elmondta, hogy mennyien bántják őt azért, amiért felvállalta kereszténységét. Máskor pedig arra panaszkodik, hogy azért bántják, mert nyilvánosan kiáll a Fidesz mellett.

A Fidesz rendezvények állandó fellépője

Tavaly májusban például a Fidesz székesfehérvári kampányzáróján Orbán Viktorral közösen énekelte a Himnuszt. De Orbán Viktor évértékelőjén is az előkelő első sorban kapott helyet, az akkori férjével, Krausz Gáborral, közösen hallgatták a miniszterelnököt. Augusztus 20-án pedig, az állami rendezvényen, Tóth Gabi szegte meg a kenyeret.

Tóth Gabiék is kaptak pénzt

A napokban írtunk arról, hogy a Tóth Gabi koncertjeit szervező vállalkozás, a Backstage Management Bt. 30 millió forint + áfát kapott a Szerencsejáték Zrt-től.  A cég egyébként tavaly is kapott pénzt ugyanettől a cégtől, de akkor kicsit többet, 35 milliót.

Megosztó karakter

„Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már a verbális bántalmazás fogalmát is kimeríti. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amiért ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna” – fakadt ki nemrég közösségi oldalán Gabi nővére.

„Gabi senkit sem bántott”

Tóth Vera ezt írta a Facebookon: „Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt. Volt, hogy Gábor visszaírt annak, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Gabit, hogy: rendben, meghívunk egy kávéra, üljünk le, beszéljük meg. Az illető nemhogy nem volt erre nyitott, de még le is tiltotta őket. Ennyit a bátorságáról”.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Sztárban sztár leszek! produkciója

Kiemelt kép: Tóth Gabi