Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt pénteken váratlanul kórházba került Tóth Gabi, erről Navrasics Tibor számolt be. Az énekesnő a szülővárosában vett volna részt egy beszélgetésen, ám ezt le kellett mondania.

A miniszter jelentette be

„Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki! Az új időpontról hamarosan tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt!” – számolt be a program elnapolásáról Navracsics Tibor saját Facebook-oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszélgetésre várták

Az énekesnőnek jelenése lett volna a Tamási Áron Művelődési Központban, ahol vele lett volna beszélgetés, Navracsics Tibor közreműködésével.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Pihennie kell

Nem tudni, mi történt pontosan, de a poszt alatt az énekesnő férje, Krausz Gábor annyit írt: „Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat”.

Szombaton fellépett

Az énekesnőnek bár pihenésre lett volna szükséges, szombat este Szegeden fellépett, majd pedig a közösségi oldalán megoszotta: Böjte Csaba a koncert előtt megáldotta őt. „A szegedi koncert előtt Böjte Atya áldása és ölelése erőt adott és megerősítette a hitemet. A hitemet abban, hogy a szeretet legyőzi a gyűlöletet. Tízezer ember a Dóm téren. A hit ereje, köszönjük Szeged” – írta posztjában Gabi.

Mélyen vallásos

Gabi egy ideje nyíltan kiáll a kormánypárt mellett. Az április 3-i választások kampányzáróján együtt énekelte a Himnuszt Orbán Viktorral. Szinte naponta lenyilatkozza, hogy nem nyereségvágyból támogatja a Fideszt, hanem azért, mert mélyen vallásos. Nemrég sírva nyilatkozott, hogy keresztény hite miatt támadják őt a médiában.

Lemondta a mentőnapot

Augusztus végén az énekesnőnek a Városligetben megrendezett mentőnapon lett volna fellépése. Akkor az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalára feltöltött videóban jelentette be maga Tóth Gabi, hogy nem tud aznap fellépni a rendezvényen, mert beteg.

Megfázott

„Sziasztok, annak ellenére, hogy nagyon készültünk, sajnos nem tudok résztvenni a városligeti mentőnapon, ugyanis nagyon megfáztam, a hangszálaim sem úgy viselkednek, ahogy kellene” – mondta akkor az énekesnő.

Elkapták a Covidot

“Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, de lélekben veletek leszek” – mondta Gabi, majd azt is bejelentette, hogy a férje kint lesz a rendezvényen, helyette pedig Vastagh Csaba fog fellépni. Pár nap múlva derült ki, hogy az énekesnő és a férje is elkapták a Covidot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Navracsics Tibor: “Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került” – az énekesnőnek pihenésre van szüksége

Kiemelt kép: Tóth Gabi