Még el sem váltak, de Tóth Gabi máris megváltoztatta a nevét, elhagyta férje, Krausz Gábor vezetéknevét. Legalábbis a közösségi oldalán. Úgy tűnik, az énekesnő a szakítás után gyorsan továbblépett, új párja egyre több időt tölt Gabi szentendrei házában. Egy hete még a férje is ott élt.

Hat év után ért véget

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor a múlt héten bejelentette, véget ért a házasságuk. Az énekesnő és sztárséf szerelme hat év után fejeződött be, és habár kívülről úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk felhőtlen és boldog, kiderült, hogy akadtak gondok. Gabi ugyanis könnyen lehet, hogy félrelépett, méghozzá a Fricska együttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyors továbblépés

A szakítás bejelentése óta Gabi minden bizonnyal gyorsan továbblépett: már egy nappal később bátran mutatkozott új szerelmével egy vásáron, ahol nemcsak fogták egymás kezét, de néhány csók is elcsattant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyre több időt tölt Szentendrén

Ráadásul az énekesnő új párja egyre több időt tölt Gabi szentendrei házában, ahol egy héttel ezelőtt még férje is lakott – írja a Blikk.

Megváltoztatta a nevét

Most pedig újabb jelét mutatta a továbblépésnek az énekesnő: személyes Facebook-profilján, ahol eddig a Krausz-Tóth Gabriella nevet viselte, most már csak a Tóth Gabriella nevet használja.

Két hete tudhatta meg Krausz Gábor az igazságot

Pócs dinnyészetén egy quadon ülve készült egy fotó Tóth Gabiról Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes egyik tagjának társaságában, amelyet csütörtökön osztott meg Pócs János fideszes képviselő. Tóth Gabi és Krausz Gábor ezt megelőzően egy nappal, szerdán jelentette be, hogy a kapcsolatuk véget ét. A sztárséf állítólag nagyjából két héttel ezelőtt szembesülhetett azzal a ténnyel, hogy párja, Tóth Gabi egy másik férfit szeret. 

Nemrég még közös jövőről ábrándoztak

Az év elején Tóth Gabi a blogjában arról írt, nagyon várják a közös vidéki életet. “Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet…” – írta le az elképzelt idillt az énekesnő.

Krausz Gábor és gyermeke a falakat festette

A sztárséf betekintést engedett az életükbe. Arról posztolt Krausz Gábor, ahogyan ő és a fél éves csöppség festi a ház falát. „Mindenki a saját szobáját festi” – írta akkor.

Június végén habarodhatott új szerelmébe Tóth Gabi

Az énekesnő Erdélyben turnézott júniusban. Akkor még Tóth Gabi és Papp Máté Bence is párkapcsolatban élt, de egy ismerős elárulta a Blikk számára, hogy régóta izzott közöttük a levegő. A koncertsorozat alkalmával melegedhettek össze a lapnak nyilatkozó informátor szerint.

Nemrég még együtt volt Tóth Gabi és Krausz Gábor

Az énekesnő és testvére, Tóth Vera is felléptek Palkonyán július utolsó hétvégéjén. Az eseményről számos fotó is készült, amiket Tóth Vera töltött fel a közösségi oldalára. Ezeken a fotókon még Krausz Gábor is szerepel, aki akkor valószínűleg még nem sejtett semmit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi. Fotó: