Egyre csak özönlenek azok az üzenetek, amelyek az ebesi kismamát és újszülöttjét gyászolják. Szombaton két autó karambolozott frontálisan, a 4-es úton.

Egyre csak gyűlnek az üzenetek

„Ez felfoghatatlan! Kitartást, és nagyon sok erőt kívánok nektek„ üzenték a közösségi oldalon a rokonoknak, akik fekete profilképpel gyászolnak a közösségi oldalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokan nyilvánítanak részvétet

„Felfoghatatlan, ami veletek történt. Fogadjátok őszinte részvétemet” – fogalmazott egy másik ismerős. Volt, akit azt írta, bele sem bír gondolni, hogy min megy a család keresztül.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bár csak ne lenne igaz

„Őszinte részvétünk az egész családnak. Felfoghatatlan tragédia, bárcsak ne lenne igaz üzente a gyászoló családnak egy ismerős” – olvasható a Bors összeállításában.

Frontális ütközés a 4-es főúton

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, szörnyű baleset történt szombaton kora délután Debrecen közelében. Három ember életét vesztette, és többen megsérültek, amikor két személyautó frontálisan összeütközött a 4-es főúton Ebes és Debrecen között

Kigyulladt az egyik autó

Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt, a tüzet a debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el – közölte a rendőrség.

Felfoghatatlan tragédia

A Tények tudósítója beszámolt arról, hogy a szabályosan közlekedő autóban a fiatal édesanya és az újszülött gyermeke sérültek meg olyan súlyosan, hogy a mentők már nem tudtak rajtuk segíteni.

Világra segítették a babát

A mentők először az édesanya életéért küzdöttek, amikor azonban látták, hogy menthetetlen, akkor császármetszéssel világra segítették a babáját, de az újszülött is olyan súlyosan megsérült, hogy ő is a helyszínen meghalt.

Az apa és a testvér túlélte

A kocsiban ülő édesapa és a hároméves kislányuk túlélte a balesetet. A harmadik áldozat pedig a másik autót vezető férfi, akinek a kocsija ki is gyulladt.

Órákig helyszíneltek

(A cikkben használt képek a baleset helyszínén készültek.)