Site icon LikeNews

Ezt kéri a Jézuskától György herceg – édesapja fedte fel a titkot

The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte depart Victoria by Seaplane, at the end of their tour of Canada, at Victoria Harbour Airport, Victoria, British Columbia, Canada, on the 1st October 2016. *STRICTLY NO UK SALES FOR 28 DAYS* Pictured: Prince George, Image: 301668752, License: Rights-managed, Restrictions: -GBR,-xmetrm,-xdXprs,-xdmail,-xdmirr,-xdreco,-xdspor,-xdstar,-xdtelg,-xevest,-xsunex,-xsunml,-xsunmi,-xsunpe,-xsunsp,-xsstar,-xsuntl,-xsunt,-xguard,-TheSun,-xsuntm,-xdtelm,-xdmwkd,-xstmag,-xsunxm,-xmetro,-SunOnl,-XMAILO,-IREDLM,-xmeton,-xdmiro,-xston,-xmir, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Vilmos herceg egy televíziós főzőműsorban beszélt arról, hogy mit kért György herceg a Jézuskától. A kis trónörökös már a levelet is elküldte.

Vilmos herceg Marry Berry televíziós szakács műsorának a vendége volt, amelyet a királyi család karácsonyával kapcsolatban készített.

A műsorban jótékonysági célokra sütött és díszített süteményeket a herceg, a beszélgetés közben pedig az is szóba került, hogy a herceg mit vett karácsonyra a gyerekeinek.

Ekkor árulta el sejtelmesen Vilmos herceg, hogy a hatéves György herceg bizony már megírta a saját listáját a télapónak.

„Nos, György már megírta a listáját a Jézuskának. Imád rajzolni és ügyes is. Valószínűleg valami olyan dolgot kap, amit ehhez használhat vagy a focihoz, mert a fociért is odavan” – mondta Vilmos herceg.

Ezzel pedig egy újabb dolgot elárult a fiatal herceggel kapcsolatban, hiszen a foci iránti szeretete már korábbról ismert volt. Így nagy valószínűséggel olyan ajándékot kap majd a szüleitől, amelyet a rajzoláshoz vagy a focihoz használhat.

Kiemelt kép: György herceg

Exit mobile version