Súlyos baleset történt a 710-es főúton, Papkeszi térségében, és szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott egy személygépkocsi. Sofőrjéért mentőhelikopter érkezett a helyszínre.  

Áttért a szemközti sávba

Egy 62 éves balatonfűzfői férfi haladt Balatonfűzfő irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkező kamionnal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elrántotta a kormányt

Amikor az autós hirtelen áttért a szemközti sávba, a kamion vezetője próbálta elkerülni az ütközést és elrántotta a kormányt. A személygépkocsi így a 40 tonnás mészkőport szállító kamion jobb elejének ütközött, majd az árokba csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiszabadították a roncsokból

A helyszínre riasztott balatonfűzfői és siófoki hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a sofőrt a roncsból, majd átadták a mentőknek – mondta a Delta Hírek érdeklődésünkre Csondor Henrietta katasztrófavédelmi szóvivő.

Mentőhelikopter érkezett érte

A kocsi vezetője információink szerint súlyosan megsérült. A mentők helikopterrel a veszprémi kórházba szállították. A kamionsofőr nem sérült meg.

Teljes útzár mellett helyszíneltek

A kamion sofőrje nem sérült meg

Árokba csapódott az Opel

A veszprémi kórházba szállították a sérültet

Ennyi maradt az autóból

Fotó: Delta Hírek

„Csoda, hogy túlélte”

„Csoda, hogy túlélte. Vigyáztak rá az angyalok. Mielőbbi jobbulást kívánok!” – írta egy hozzászóló a Facebookon. „Ez az Opel pont nincs elrohadva, a képeken látszik, hogy a küszöb és a hátsó sárvédő ív hibátlan. Lehet, hogy pont azért élte túl mert ennyire egyben volt a kocsi” – tette hozzá egy másik kommentelő. „Csak azért úszta meg, mert a kamionsofőr elrántotta a kormányt” – olvashattuk válaszként. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Veszprém vármegyei rendőrség