Tóth Vera szerint amit húga éppen mond, azt őszintén gondolja, ugyanis életét nem a következetesség, hanem sokkal inkább az éles váltások jellemzik.

Őszintén beszél

„Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette… de ő tényleg így gondolta!” – jelentette ki húgával kapcsolatban Tóth Vera a Heti jégbüfé című podcast sorozatban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem kertelt

Tóth Vera úgy véli, az emberi létezésnek része, hogy hibázunk. S bár nem szerette volna menteni testvérét, azt azonban egyértelművé tette, hogy Gabi ellen karaktergyilkosság indult azt követően, hogy bejelentette válását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Előjöhetnek a szuicid hajlamok

Azt hangoztatta, Gabi sosem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája, meg Szűz Mária. „Azért a Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni” – magyarázta.

Megtartja eredeti nevét

Tóth Vera azt mondta, testvérére nem a következetesség, hanem az éles váltások a jellemzőek. Azt hangoztatta, amit „kijelent, ő tényleg abban van”. Saját magáról szólva azt mondta, noha okmányaiban férjezetten szerepel, ennek ellenére megtartja eredeti nevét.

Világsztár a születésnapon

Beszélt arról is, hogy egy nagy durranásra is készül. Utóbbit már sok-sok ideje tervezgeti. „40. születésnapomra akarok majd egy Arénás koncertet, vagy valamilyen nagy helyszínen, sőt tovább megyek, én egy világsztárt is meg szeretnék hívni…” – osztotta meg elképzeléseit a Bors szemléje szerint.

Éles kontraszt

Ami pedig Tóth Gabit illeti: mint korábban hírt adtunk róla, az énekesnő értetlenül fogadja a felé zúduló népharagot és nem érti, miért őt hibáztatják. Azonban sokak szerint nem a válás tényével van a baj, hanem azzal, hogy meg sem próbálja titkolni boldogságát – miközben Krausz Gábor szemlátomást összetört.

Értetlenség a megvetés miatt

„Az ismerősi kör azt tapasztalja, Gabi nem érti, miért támadják őt olyan sokan” – magyarázta az énekesnő egyik ismerőse. Hozzátette, az Tóth Gabi úgy véli, semmi rosszat nem tett, jelenleg nagyon boldog új szerelmével, éppen ezért értetlenül áll az őt övező megvetés előtt

Szabadon szeret

Korábban úgy fogalmazott, hogy azért kap sok támadást, mert mer önmaga lenni, s szabadon szeretni – azonban azt nem fejtette ki, hogy utóbbi alatt egészen pontosan mit ért. Nemrégiben például a városligeti mentőnapon lépett fel.

Érzékeny pillanatok

Az énekesnővel csupán gitárosa Csóka Péter tartott, majd álltak fel a színpadra, ahol akusztikus előadást tartottak. A Szeretni jöttem című dal közben az énekesnő kétszer is elérzékenyült, ekkor néhány másodpercre megszakadt az koncert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk forrása: Facebook.)