Leszúrtak egy nőt Szentesen. Az áldozat holttestét a József Attila utcában találták meg, A nőt úgy tudjuk, leszúrták, a rendőrök órákig helyszíneltek.

Holttestet találtak

A rendőrségre csütörtökön bejelentés érkezett, hogy egy holttestre bukkantak Szentes egyik utcájában. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy valóban holttestre bukkantak, azonban a gyilkosság tényét nem erősítették meg. Jelenleg vizsgálat folyik. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Megölték a nőt

A gyilkosság a József Attila utcában történt, egy ötemeletes háznál, a járdán a garázsok előtt találták meg a nő holttestét, ott szúrhatták le. Szentes polgármestere közösségi oldalán reagált az esetre: „Sajnálatos módon a mai napon súlyos életellenes bűncselekmény történt a városunkban Szentesen. A Képviselő-testületi ülésünk után azonnal tájékoztatót kértem Szentes Város rendőrkapitányától Kun József r.alezredestől, aki tájékoztatott, hogy a rendőrség nagy erőkkel a helyszínen van és nyomoznak. Viszont abszolút folyamatban lévő ügyről beszélünk, így semmilyen konkrét információt természetesen nem osztott meg velem sem. A pontos tájékoztatást a Csongrád- Csanád Vármegyei Rendőrfőkapitányság fogja megadni az esti órákban. Őszinte együttérzésem fejezem ki az áldozat családjának. Amennyiben bármilyen segítséget tud nyújtani az Önkormányzat kérem keressenek bizalommal” – írta Szabó Zoltán Ferenc. Safe Laser 1800

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tart a helyszínelés

A környéket ellepték és lezárták a rendőrök, keresőkutyákat is bevetettek, a helyszínelés jelenleg is tart. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Álhír terjedt

Tények információi szerint egy bírósági végrehajtó lehetett gyilkosság áldozata, akivel a háza előtt végeztek. A tragédia híre azonnal terjedni kezdett, a Blikknek sikerült felvennie a kapcsolatot az állítólagos áldozattal, akit összetörtek a neve kapcsán felmerült rémhírek.

Megdöbbent a végrehajtó

„Megdöbbenve értesültem az esetről, hogy engem tartanak a szentesi emberölés áldozatának. Az esetből annyi a valós, hogy az előtt a társasház előtt történt a gyilkosság, ahol az én irodám van. Délután négyig dolgoztam, ki se mentem az utcára, csak láttam, hogy a rendőrök helyszínelnek, majd megdöbbenve tapasztaltam, hogy a rokonaim, barátaim keresnek telefonon, hogy címlapokra kerültem. Nem tudom, ki és hogyan hozta össze, hogy az irodám előtti esettel engem összekevertek, de nagyapám mondása jutott az eszembe: akinek éltében a halálhírét keltik, sokáig fog élni” – nyilatkozta a Blikknek dr. Szénászki Tünde.

Nyomon vannak a rendőrök

Az áldozatról és a gyilkosság körülményeiről jelenleg nem tudni semmit. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányág a nyomozásra való tekintettel nem árult el részleteket, ám a Blikk információi szerint nyomon vannak, s nagy valószínűséggel még az éjszaka kézre keríthetik az elkövetőt.

Kiemelt kép: illusztráció

Ez a cikk szponzorált linket tartalmaz. Megrendelő a laserline-terapia.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.