Pár óra alatt sikerült kézre keríteni azt a 25 éves magyarbánhegyesi illetőt, aki délelőtt, fényes nappal, a nyílt utcán halálos sebet ejtett édesapján. Nem jutott messzire.

Kattant a bilincs

Háromnegyed 4-kor, a békéscsabai vasútállomás várótermében fogták el azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint megölte édesapját szerda délelőtt Magyarbánhegyesen – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Dulakodás előzte meg a véres eseményeket

Mint korábban hírt adtunk róla, a Békés megyei településen, a József Attila utcában december 7-én 11 óra 45 perc körül összeszólalkozott egymással két férfi, apa és fia. Egy harmadik férfi odalépett hozzájuk, szét akarta választani őket, de a fiú egy késsel megsebesítette édesapját és a harmadik férfit is

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Térképen Magyarbánhegyes

Nem lehetett rajta segíteni

Az apa a helyszínen életét vesztette, a hozzájuk odalépő férfi az elsődleges információk szerint könnyű sérülést szenvedett. A gyilkos elmenekült, őt a rendőrök keresik. A Békés megyei rendőrök emberölés bűntett miatt rendeltek el nyomozást.

Gyorsan kiszálltak a rendőrök

A Beol információi szerint az apa 45, a fiú 25 esztendős volt. A portál által közzétett képeken jól látszódik, ahogy a rendőrök helyszínelnek: szalaggal kerítették körbe az érintett területet. A település polgármestere mondta, elmondta, egy tárgyalás miatt távol volt.

A polgármestert is igazoltatták

Sódarné Varga Gyöngyi is már csak arra ért haza, hogy szirénázó mentőautó hangját hallja, majd a falu szélén rendőrök igazoltatják. A hivatalban dolgozóktól értesült arról, hogy mi történt.

Értesüléseik szerint a feltételezett tettes közfoglalkoztatottként dolgozott a településen és ma is megjelent reggel a munkahelyén, de aztán szó nélkül távozott. A településen már korábban is történtek borzalmas bűncselekmények.

Kegyetlen mészárlás

2016-ben például jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtották azt a férfit, aki aki 2014-ben két embert lelőtt, kettőt pedig életveszélyesen megsebesített Magyarbánhegyesen. Az ítélet szerint feltételes sem bocsátható szabadlábra a férfi.

Családját végezte ki

Az 50 éves vésztői férfi volt felesége új élettársát és kislánya nagymamáját végezte ki. Amikor a nő és a barátja kiment az udvarra, a vádlott utánuk ment, és lelőtte a férfit, majd az épületben minden felnőttet több lövéssel megsebesített. Ezután a kislányt magához véve elmenekült, de nem sokkal később feladta magát a rendőrségen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)