Nemzeti lobogóval, a Bazilikában imádkozva, ünnepelte augusztus 20-át a Romantic frontembere. Gáspár Győző nem elégedett meg ennyivel: friss internetes bejegyzésében két fohászt is megosztott követőivel.

Mély áhítatban

„Áldott szép vasárnapot kívánok mindenkinek, határon innen és határon túl!” – üzente Gáspár Győző a Bazilikából, ahol mély áhítatban ünnepelte augusztus 20-át. Az énekest padok között fotózták, a bejegyzésében fohászt is megosztott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fohász

 „Könyörögjünk: Mennyei Atyánk! Te egész magyar hazánkat Szeplőtelen Leányodra, a Boldogasszonyra bíztad. Jóváhagyásoddal a Szent Szűz lett országunk Királynője és védelmezője. Kérünk, add, hogy az Ő érdemeiért, anyai fájdalmaiért, könnyeiért és magyar szentjeink áldozatos életéért, elhangzott imádságunk meghallgatásra találjon, Krisztus, a mi Urunk által. Ámen” – írta,

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Fölajánljuk Néked Szenvedéseinket”

„Boldogasszony, édes, Hozzád esd ma néped, Veszni indult lelkét, Hogy Te mentenéd meg, Édes Szűzanyánk! Fölajánljuk Néked Szenvedéseinket, Végy szívedbe minket s mutass meg az Úrnak, Édes Szűzanyánk! Ámen” – idézte.

Győzike a Bazilikában

Párttag lett

Januárban írtunk arról, hogy Instagram-oldalán osztotta meg a Romantic frontembere, Gáspár Győző, miszerint átvette a Fidesz tagkártyáját. Ehhez ez fotót is posztolt, így már hivatalosan a párt tagja Győzike.

 „Hajrá Fidesz!”

„Nagy öröm számomra, hogy átvettem a tagkártyámat Balla Mihálytól, a Fidesz Nógrád Megyei Választmány elnökétől! Hajrá Fidesz! Hajrá Magyarország!” – írja bejegyzésében Gáspár Győző. 

Létrehozott egy alapítványt

„Úgy gondoltam, hogy azt a munkát, amit 23 év alatt elvégeztem, szeretném kamatoztatni, ezért létrehoztam egy alapítványt. A neve az, hogy „Mi is létezünk”. Az a célja, hogy azok az emberek, akik vidéken meg szeretnének szólalni, azok meg tudjanak szólalni. Ezeket az üzeneteket az alapítványon keresztül eljuttatom Orbán Viktornak, ugyanis szeretnék segíteni” – mondta el a szervezet céljait Győző Ábrahám Róbert műsorában, a Talk44-ben.

 „Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért!”

A műsorvezető ezután arról kezdett el beszélni, hogy úgy látja, a kiállása miatt sok támadás éri Győzőt, és megkérdezte, hogy ezekből van több vagy a támogató üzenetekből? „Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszterelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!”.

Szereti Orbán Viktort

A Győzike azt mondta, hogy Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országban, és ő szereti. Ő ugyanaz az ember akar maradni, aki eddig volt, de most szeretné megmutatni egy másik oldalát is. „Az a baj, hogy a bohócból most a cirkusz igazgatójának kell lennem. Eddig voltam az ország bohóca, most leszek az igazgatója” – fogalmazott.

A Fideszre szavazott

Győzike tavaly tavasszal, az országgyűlési választások előtt vállalta fel nyilvánosan, hogy Orbán Viktor és a Fideszt támogatja. A választások napján még a szavazócéduláját is kiposztolta, amelyen a kormánypárt mellé tette a X-et. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gáspár Győző. Fotó: Facebook