Tóth Gabi megint nem bír magával. Hétfőn, közösségi oldalára egy közös képet tett szerelmével. Amivel nem is lenne baj, ha az énekesnő nem hangsúlyozná naponta, hogy milyen rossz neki, mert mindenki a magánéletével foglalkozik. És őt mindenki csak bántja, és bántja, és bántja…

Itt a közös fotó

Tóth Gabi a 24 óráig elérhető Facebook-történetében posztolt egy képet a párjával, amiben meg is jelölte a kedvesét. Az énekesnő a párja ölében ülve pózol. A fotót ide kattintva tudod megnézni.

Nyári ment tönkre a kapcsolatuk

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, augusztusban, jelentette be a Tóth-Krausz házaspár, hogy útjaik különválnak. Már akkor a séf arra utalt, hogy felesége a Fricska együttes egyik tagjával van együtt. Másnap az egyik fideszes képviselő által nyilvánosságra hozott fotó szerint Gabi és Papp Máté Bence együtt vendégeskedett Jászberényben, majd együtt vásárolgattak egy rendezvényen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokat szenved

Ezzel kapcsolatban, múlt heti posztjában Gabi azt állítja, hogy csak a Krausszal való szakítása után kezdtek el ismerkedni a táncossal. Az énekesnő új dalában is arról énekel, hogy mennyit szenvedett a nyáron. De szerencsére most boldog és annyira nem akar a magánéletéről beszélni, hogy a szombaton, a TV2 showműsorában szerelmével táncolt az Átkozott nyár című dalára. A produkció végén pedig forró csókot váltottak.

Médiahadjárat

„Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg, nem akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet. Nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam, de egyre több neve elhallgatását kérő „ismerős” jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban. Tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságért??” – írja közösségi oldalán az énekesnő.

Sokan állnak mellette

„Betalált, igaza van! Egész éjjel nem aludtam… Hozzám is eljut minden létező megmondóember videója, írása, mémje, látom, hogy mi zajlik. De azt is látom, hogy mennyien velem és mellettem vagytok! Ez pedig nagyon sok erőt ad nekem! Hálás vagyok nektek és többen voltatok már ilyen helyzetben, mint azt hittem. Számomra azért döbbenet, hogy ilyen indulatokat váltott ki emberekből a válásom! Valótlan hírekből alkottak rólam véleményt. Azért írom le ezeket, mert olyanok is bedőltek a hazugságoknak, akik szerettek és velem voltak az elmúlt években.”

A szakítás után kezdtek el ismerkedni

„Nem folytattam viszonyt Mátéval a házasságom alatt, a szakítás után kezdtünk el ismerkedni. Nagyon friss volt, még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és hogy én milyen csalfa feleség vagyok. Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba”.

Több pasi, mint lemez

Osváth Zsolt a napokban arról beszélt, hogy amióta Tóth Gabit ismeri, az énekesnőnek több pasija volt, mint lemeze. Szerinte ezen talán már mindenki túl tudott jutni „soha nem vetettem meg én sem a mókát, hogy úgy mondjam… Nem akarok álszent lenni, soha nem állítottam, hogy én lennék a szentlélek, és hogy én házasságig szűz maradok – mondjuk ezt a Gabi sem állította, nehéz is lett volna ugye…”  

Élő adásban csókolózott

Nála azonban most telt be a pohár, szerinte ugyanis Tóth Gabi elcsendesedést ígért, ehelyett élő adásban csókolózott új szerelmével úgy, hogy az influenszer szerint még ki sem szellőzött hitvesi ágyuk Krausz Gáborral. 

„Ez élteti Gabit”

Osváth Zsolt szerint Tóth Gabit ez élteti. „Ő komolyan vette az az ócska marketingdumát, hogy a negatív reklám is reklám, és úgy volt vele, hogy hát két hete nem róla szóltak a hírek. Egyébként Tóth Gabinak a TikTokján lehet ezzel kapcsolatban videókat találni, ahogyan teljes csodálkozását, megdöbbenését és nemtetszését fejezi ki, amikor róla a bulvár ír”

Magánügy a válás?

A youtuber szerint az énekesnő nagy csinnadrattával mondta ki a boldogító igent Krausz Gábornak, képet is mutatott, ahogyan Tóth Gabiék a címlapon mosolyognak úgy, hogy az énekesnő várandósan hasát fogja. Majd arról beszélt, hogy Tóth Gabi a család.hu-n dörgölte az emberek orra alá boldogságát. Majd jött a bejelentés a házasság végéről azzal a kéréssel, hogy hagyja békén a sajtó, mert ez magánügy. De azért új szerelmével együtt fotózkodott egy fideszes politikussal egy dinnyefesztiválon.

Mélypont a csók

Osváth Zsolt szerint az volt a mélypont, amikor Tóth Gabi és legújabb szerelme élő adásban csókolóztak, megalázva ezzel nemcsak Krausz Gábort, hanem a nézőket is. Szerinte ez a helyzet Tóth Gabiék kislányának sem tett jót.

Üzent is az énekesnőnek

„Szóval Gabi, lehet, hogy te ezzel a vérlázító produkcióddal a szerelmet akartad megünnepeltetni, szerintem egyébként inkább magadat, de annak az ellenkezőjét tetted: bagatellizáltad. Az egyik szerelem nem teszi semmissé a másikat, erre próbálok én neked utalni, pedig te most pontosan úgy adtad elő. Ellenben az egyik megcsúfolása beárnyékolja, hovatovább kizárja az új éltetését”. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: