Életét vesztette egy motoros szerdán kora este a 8-as főúton Márkónál. A szerencsétlenül járt férfi testét az autósok jóval a baleset után vették észre. A 31 éves áldozat 3 gyermek édesapja volt.

Baleset a 8-as főúton

Egy 30 körüli motoros Veszprém irányába haladt, amikor váratlanul letért az útról, és a szalagkorlát alá esett. A motoros olyan súlyos, élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem voltak szemtanúk

A motorja az oldalára borulva a külső szalagkorlát mellett állt meg. A deltahirek.hu azt írja, nem voltak szemtanúi a balesetnek, az arra haladó autósok a külső szalagkorlátnál veszteglő motorra lettek figyelmesek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel

Forrás: deltahirek.hu

A siskaját is megtalálták

Az arra autózók csak később vették észre a forgalmi sávokat elválasztó szalagkorlát alatt, a motor vezetőjének testét. A motoros sisakját is megtalálták, körülbelül egy kilométerrel arrébb, egy autó alatt.

Gyorsan hajthatott

Feltételezések szerint egy – a baleset miatt lassan haladó, vagy félreállt – autós sodorhatta magával. A közösségi médiában többen megemlítették, hogy a motoros korábban rendkívül gyorsan hajtott a lakott területen, egyesek azt is állítják, hallották a baleset pillanatát. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset pontos körülményeit, hogy tisztázzák a tragédia részleteit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: deltahirek.hu

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahirek.hu