Site icon LikeNews

Hogy kell a bűnügyi őrizetben újabb milliókat kicsalni másoktól, tanuljon a csengeri örökösnőtől

Férje szerint ártatlan és pusztán a politikai akarat áldozata 368 milliós csalással vádolt P.-né M Mária.

A csengeri örökösnő még 2013 és 2018 között 368 millió forintot csalt ki hiszékeny emberektől, szuper gazdagnak tette magát és azzal kábított másokat, hogy Németországban 1300 milliárd forintot örökölt – a kispályásnak nem nevezhető csalóról a LikeNews.hu is beszámolt már.

Azzal az indokkal kért kölcsön nagy összegeket, hogy csak így tud hozzájutni a jogos örökségéhez.

Számos sikeres embert, jó nevű vállalkozót és politikust is sikerül megvezetnie, például magát Kósa Lajost is, aki először magyarázta a bizonyítványt, hogy honnan is ismeri a nőt, majd ő is feljelentette.

Óriási manipulátor a hölgy, hiszen a bűnügyi felügyelete alatt is 10 újabb személytől 8 millió forintot képes volt kicsalni. A Blikknek nyilatkozott Marika ügyeit jól ismerő, neve elhallgatását kérő informátor, aki sok érdekességet elárult a csaló nőről.

Egy vállalkozótól 300 milliót csalt ki a nő, aki ettől csődbe is jutott, ám az átvert férfi sokáig nem volt hajlandó Marikára terhelő vallomást tenni, így a nő jó ideig a férfi házában élhetett.

Az átverést művészi fokon végző figyelt arra, hogy az ő kitalált társadalmi státuszában lévő személyként viselkedjen, így többek között adakozott is. Például felújította az egyik iskola fűtésrendszerét vagy éppen a Makovecz Imre-szobor átadásában segédkezett.

Állítólag jelenleg az ügyvédjére sincs pénze a csalónak, aki nem tett vallomást, férje szerint ártatlan és pusztán a politika akarja kedvesét befeketíteni.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: LikeNews.hu

Exit mobile version