Tóth Gabi pár nappal ezelőtt, hosszú hallgatás után végre megtörte a csendet és drámai őszinteséggel beszélt Krausz Gáborral való válásáról. Az énekesnő a friss daláról is beszélt, valamint elárulta vasárnap előadja a Sztárban Sztár leszek! műsorában. Most pedig az is kiderült, új szerelme, Papp Máté Bence is ott lesz vele a színpadon.

Szentendrére költöztek

Amint arról mi is beszámoltunk, nyáron jelentette be Tóth Gabi, hogy elválik férjétől. A házasok tavasszal költöztek Szentendrére, akkor még arról beszéltek, hogy felhőtlenül boldogok, miután megvették első közös otthonukat.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy táncossal jött össze

A válás bejelentése után pár nappal az is kiderült, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska nevű zenekar egyik táncosával. Feltehetően emiatt hagyta el férjét, Krausz Gábort. Gábor ismerősei a válás után azt mondták, a celebszakácsot nagyon megviselte, hogy tönkrement a házassága. És valószínűleg az sem esett neki jól, hogy felesége megcsalta őt. A válásuk bejelentése után pár nappal pedig már nyilvános helyen jelent meg új szerelmével.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nehéz a kudarc

Tóth Gabi a Tények Plusz stábjának mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt időszak történéseit. „A kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt, és a mai napig kiállok azért, hogyha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni és lépjen. Ha van gyerek, ha nincs” – mondta az interjúban.

Hamis narratívák

„Mert egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság. És hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha mi kapcsolatban maradtunk volna” – tette hozzá. Úgy látja, hogy többen is megszólaltak a szakításukat illetően, akik valójában nem tudták, mi történik közöttük Krausz Gáborral, így egy hamis narratívát felállítva róla.

Jóban van Gáborral

„Az emberek felültek egy valótlan gyűlölethullámra, és egy olyan képet alkottak rólam, amit néztem, hogy hol vagyok én ebben? Nekem ehhez semmi közöm. Nincs köze a valósághoz! Nem aláztam meg senkit. Jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgainkat, és neveljük közösen a kislányunkat. Az a legfontosabb, hogy a kislányom ebből azt lássa, hogy van egy szerető édesapja és egy szerető édesanyja.”

Elfáradt a kapcsolatuk

Az énekesnő szerint bár senkire nem tartozik, mi történt a négy fal között, annyit elárult, hogy elfáradt a kapcsolatuk a séffel, és bár mindent elkövettek azért, hogy a házasságuk működni tudjon, nem jártak sikerrel.

Az új szerelem

„Csodák történnek velem nap mint nap. Mert olyan szerető közegbe megyek haza, amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és szellemi partner, egy olyan kapcsolódás, amit senki sem lát, és én ezért nagyon hálás vagyok”

Érzékeny

„Én egy nagyon érzékeny lelkű csajszi vagyok, van egy kislányos énem, aki azt akarja, hogy mindenki szeresse. De olykor bekapcsol a felnőtt Gabi is, aki nem akarja, hogy mindenki szeresse. Nem mondom, hogy könnyű ez…” – magyarázta Gabi az interjúban, aki arról is beszélt, legfrissebb, Átkozott nyár című dalát elénekli a Sztárban Sztár leszek! sorok következő adásában.

Közös tánc

A színpadon pedig ott lesz vele új szerelem, Papp Máté Bence is, a páros ugyanis egy szenvedélyes, közös tánccal érkezik a TV2 átalakulós műsorába. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a beharangozó videó:

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2