Ahogy azt rögtön a vasárnap esti Sztárbox után elsőként megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, Istenes Bence nem akart a mérkőzés után kezet fogni a győztes ellenfelével, Rácz Jenővel, mert az szerinte ordenáré dolgokat üvöltött neki a ringben. A Michellin-csillagos sztárséf most elmondta, hogy mivel borította ki a tévés műsorvezetőt boxolás közben.

Rácz Jenő lett a győztes

Nagy balhé volt vasárnap este a Sztárbox ringjében. Összecsapott Istenes Bence és Rácz Jenő. Mivel a negyedik menet végére sem ütötte ki egyik a másikat, pontozás következett. A bíró Rácz Jenő kezét emelte fel a meccs végén, ő lett a győztes. Ilyenkor gratulálni szoktak egymásnak a versenyzők, de valami közbejött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ordenáré dolgokat ordított

Istenes Bence még a ringben így fogalmazott: “Félreértés ne essék, mielőtt bárki elkezd majd megint támadni, hogy nem akartam a Jenővel kezet fogni, de olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben – nem tudom, lehetett-e hallani a mikrofonon keresztül –, hogy szerintem nem érdemelte meg azt, hogy kezet fogjak vele.” – mondta Bence a műsorvezetőnek. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mindketten másként emlékeznek

Ezt követően mindenkit az érdekelt, hogy a sztárséf miket üvölthetett boxolás közben Bence arcába. Ezt a kommentátor is látta, mert műsor közben meg is jegyezte, hogy keményen osztják egymást. Hogy mi hangzott el, arra mindketten másként emlékeznek. A Rádió 1 reggeli műsorában, Balázséknál szólalt meg mindkét versenyző. 

Itt a cigány, gyere!

Rácz Jenő így fogalmazott: “Annyit mondtam csak neki, hogy na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?” – mesélte a műsorban. Szavait megelőzte, hogy Istenes a hét közepén közzétett egy fotót Instagramján, ahol rajongói biztató üzeneteit fűzte össze egy képre. Ebben rasszista kifejezések is helyet kaptak, ami után Rácz Jenő csalódott volt. “Nekem ne mondja már senki, hogy aki összekollázsol valamit, az nem látja, hogy mit kollázsol össze.” – fogalmazott a Michellin-csillagos séf, aki hozzátette: nem gondolja, hogy Istenes rasszista lenne.

Nem vagyok hülye

“Én általában túl nyugodt vagyok, magasabb pulzusszámmal lehet, hogy jobb eredményt érnék el. Nem vagyok hülye vagy szemét ember, nem az a célom, hogy bárkivel rosszban legyek. Szeretném is Bencének megköszönni, hogy megtisztelt azzal, hogy rendesen felkészült, és egy ilyen jó meccsen tudtam nyerni. Bennem nincs harag, csak csalódottság Bencével szemben, úgy érzem, az elmúlt héten etikai falakba ütközött.” – mondta Rácz Jenő.

Durvább dolgok

Ezzel szemben Istenes Bence azt állítja, hogy ennél sokkal durvábbakat mondott neki meccs közben a séf. Úgy véli, hogy míg ő vállalta a felelősséget a nagy port kavart Instagram-bejegyzése miatt, Rácz Jenő nem ismerte el a meccsen történt beszólásait, amikre Istenes a ringben többször fel is hívta a mérkőzésvezető figyelmét.

Mi van te kib…, gyere te kis b…

Bence azt is mondta, ha vissza kéne idéznie, amiket Rácz Jenőtől hallott a ringben, akkor megbüntetnék a rádiót. Szerinte a séf végig azt mondta neki a ringben, hogy “mi van, te kib…, gyere te kis b…” Istenes Bence szerint megváltozott az imidzse most, bár azt ő maga is szerette volna, ha nem lenne többet a „nagymama kedvence” és lenne egy kis „kosz” rajta. “Hát most lett rajtam kosz.” – fogalmazott a rádióban.

Schobert Norbi is beszólt Bencének

Közben Schobert Norbi is bekóstolta Istenest a közösségi médiában. Múlt héten Bence a fineszguru fiát gyepálta el, Norbi most így fogalmazott: “Barátom Jenő, elkented Bence száját.” Norbi szerint Bence nem volt sportszerű, mert nem tud veszíteni. Közben Istenes párja, Csobot Adél arról írt, a séf győzelmével kapcsolatban „minden van, csak igazság nincs”. Adél az élő műsor során még gratulált a győztesnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép forrása: RTL