Nem túl hízelgő véleményt fogalmazott meg Lagzi Lajcsiról egyik zenész kollégája. MC Hawer szerint az áramlopásért elítélt művész „biztosan fennhordja az orrát odabent is.” Valószínűleg nincs jó élete és megviseli a helyzet. Ráadásul megbélyegezték egy életre, ami hatással lehet a jövőjére is.

Április végén vonult börtönbe

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy Galambos Lajos április 26-án kezdte meg a büntetése letöltését. A baracskai börtönbe vonult be, ám már akkor sem volt túl jó egészségi állapotban. A börtönbe is már mentővel vitték be. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba került

Mivel rosszabb lett az állapota, így a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába szállították át. Jogi képviselője akkor azt mondta, hogy bár pszichésen nincs gond Lajcsi állapotával, fizikailag nem viselte jól a börtönben töltött időszakot.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Orvosi vizsgálatoknak vetették alá

A trombitaművészt alaposan kivizsgálták. Jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt azt mondta a Blikk számára, hogy “az eredményeket lezárt borítékban küldték meg az illetékeseknek”. Ugyanakkor értesüléseik szerint alátámasztást nyert az, hogy miért is kértek halasztást Lajcsi büntetése letöltése kapcsán annak idején.

Súlyos lehet az állapota

Lajcsi jogi képviselője azt mondta, „több életmentőnek is nevezhető” műtét várhat ügyfelére, ha kikerül a börtönből. A vizsgálatok után azonban visszaszállították Galambos Lajost a baracskai börtönbe. Ott azonban a gyengélkedőre került azon nyomban. Állítólag amióta bevonult, alig eszik, aminek jogi képviselője szerint nem lelki, hanem egészségügyi okai vannak.

„Fennhordja az orrát odabent is”

„Nemrég volt egy születésnapi fellépésünk Baracskán, a büntetés-végrehajtási intézetben. A közönség nagy részét börtönőrök tették ki, és elmesélték, nem igazán csípik Lajcsit, ami nem meglepő. Jól ismerem őt, biztosan fennhordja az orrát odabent is. Maradjunk annyiban, hogy Lajcsi egy milliárdos üzletember, aki zenél is. Az elmondottak alapján úgy gondolom, nincs jó élete. Biztos vagyok benne, hogy megviseli a helyzet. Ráadásul megbélyegezték egy életre, ami hatással lehet a jövőjére is” – tett érdekes nyilatkozatot a Bors szerint MC Hawer.

Nem kíván neki rosszat

„Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, ennek ellenére sem kívánnék neki rosszat. Remélem, megtalálja a helyét odabenn, és becsülettel viseli a rá kiszabott büntetést” – fűzte hozzá és kiegészítette azzal: akár Galambosnak is fellépne a börtönben, ha megfizetné.

Összetűzés Lajcsival

A zenész egyszer már összetűzésbe került Galambossal, amikor Lagzi Lajcsi megvádolta őt azzal, hogy több tíz millió forinttal megrövidítette. Akkor azt állította Lajcsi, a „Mikor a vodka a fejembe száll” című dal szerzője, hogy mégsem kapta meg a jogdíjakat a dalért az utóbbi években, hanem az MC Hawernak ment. 

Egy elismerést sem kapott

MC Hawer pár napja az Instagramon kelt ki amiatt, még egyetlen szakmai díjat sem kapott az elmúlt 28 évben. „Ezalatt NULLA díjat kaptam. Nem lettem díszpolgár, nem volt állami támogatás, sem zenei elismerés. A »szakma« nem ismert el sosem. Mégis minden évünk tele van fellépésekkel, mint ahogyan a pénztárcám és a szívem és lelkem is. Mert a szeretet, amit tőletek kapok ennyi ideje, az semmilyen díjjal ki nem váltható. Hálás vagyok mindezért, mert ezek teszik teljessé az életemet, nem a szobrocskák… – írta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajos. Fotó: TV2