Site icon LikeNews

„Két évig élt volna ezzel a szívvel” – megszólalt ÉNB Miki gyászoló barátnője

Legfeljebb két évig élt volna ezzel a szívvel Czibók László. Az RTL klub sztárját Tatabányán temetik el.

Az Éjjel-nappal Budapest szereplője két hete vasárnap hívta magához a mentőt, majd agyvérzéssel vitték a székesfehérvári kórházba, ahol mélyaltatásban tartották. Bár az eredményei nem voltak jók, a barátnője bizakodott, sőt, a leleteket még Baltimore-ba is elküldte, hogy egy tesztelés alatt álló kezeléssel segítsenek a párján. Nem sokkal azután azonban, hogy átszállították a tatabányai kórházba, kedd este elhunyt.

„Sajnos, jóval rosszabb volt az egészségi állapota, mint amiről én tudtam, nem is agyvérzésben ment el, hanem a keringése nem bírta. Ami a sportolóknál általában probléma, szívének bal fele megnagyobbodott, már csak 25%-on működött, emellett összeomlott a keringési rendszere – mondta a Blikknek ÉNB Miki barátnője.

László ritmuszavarral született, amit egész életében kezeltek, egyszer újra is indították a szívét.

„Az orvosok előttem is ködösítettek a valódi állapotáról: amikor a mentő megérkezett hozzá, már le volt bénulva a bal oldala, a beszédközpontja is sérült, sőt, valószínűleg a hallása is károsodott. Valószínűleg nem akart így élni, sajnálom, hogy így döntött, mert nekünk nagyon hiányzik. Azt bánom, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőle, az utolsó telefonbeszélgetésünk arról szólt, ki hogyan aludt” – mondta a gyászoló Georgina.

Tatabányán temetik el

Czibók László barátnője, Georgina intézi majd a férfi búcsúceremóniáját, mindenkit arra kér, egy szál virággal róják le a tiszteletüket az elhunyt előtt. Hamvait Tatabányán, szülei mellett helyezik majd el, a búcsúztató időpontja még nem derült ki. Sokan már az interneten részvétüket nyilvánították a testépítő őszinteségével rengeteg ember szívébe belopta magát, videóiban gyakran segített másokon.

Kiemelt kép: Czibók László – Forrás: Instagram

Exit mobile version