Újabb részletek derültek ki Gáspár Győző múltjáról. A showman, aki az elmúlt időszakba azzal került a lapok címlapjára, hogy előbb fideszes, majd fradista lett, bevallotta, miként oldotta meg annak idején, hogy ne kelljen katonának állnia.

Elárulta titkát

Újabb részletek derültek ki Gáspár Győző múltjáról. A showman, aki az elmúlt időszakba azzal került a lapok címlapjára, hogy előbb fideszes, majd fradista lett, bevallotta, miként oldotta meg annak idején, hogy ne kelljen katonának állnia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Bepislitem, direkt”

 „Bevonultam és az este kiengedtek, mert bepisiltem, direkt. Meg kellett valahogy oldanom, hogy ne legyek katona, kicsit bepisiltem az ágyba, azt’ jól van. Nagy dolog?” – árulta el Győzike a TV2 Párharc című műsorában.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Botrány botrány hátán

Ahogy írtunk róla korábban, az eddigi legdurvább verbális inzultusokkal kellett szembenéznie a Fradi-Újpest meccsen a VIP-páholyban megjelenő Győzikének. A celebet először a hónap elején a debreceniek találták meg a Groupama Arénában. A hajdúságiak még csak sértegető rigmusokat kiabáltak felé, majd egy fordulóval később a diósgyőriek már molinóval is kifejezték nemtetszésüket a hirtelen zöld-fehér drukkerré vedlett celeb irányába. 

Sértegető rigmusok

A miskolci kiírás („Szoszi Győző, dikk a Grófó”) azonban csak kedves kis bájcsevejnek tűnt az újpestiek molinóihoz képest. Emellett ment a verbális szidalmazás is, a magát a Romantic frontemberét is sértegető rigmusok mellett az első félidő végén felhangzott a „Fideszcsicska Ferencváros, hej, hej” is a lila szektorból.

Curtis is posztolt Győzikéről

Győzike egy „Zöld Sasok – Lila Majmok” feliratú sálat mutatott fel a meccsen az újpesti szurkolóknak, amit mellett az Újpest-szurkoló rapper, Curtis sem tudott elmenni: „Te napraforgó Patkány… Mostmár lesz falunap és a NAV sem basztat!” – utalva ezzel Gáspár Győző NAV-os ügyére.

Tehetség kell

A showman arról beszélt most, hogy neki politikai kapcsolatok nélkül sikerült oda kerülnie, ahova került, szerinte a tehetséghez nem kell semmiféle protekció. „Ahhoz minek protekció, hogy odaállsz a tévébe és megkapod az anyagot? El kell játszanod, vagy ott kell lenned. Ehhez nem kell protekció, ehhez tehetség kell, amit nem tudnak tőlem elvenni” – nyilatkozta.

Kiakadt a beszóláson

Külön sérelmezte azt, ahogyan Curtis beszólt neki a gyógyszerekhez fűződő kapcsolatára utalva. Elmondása szerint karrierje alatt már elmondták őt mindennek, és meg is alázták nemegyszer, ilyen keményen viszont még senki nem vette fel vele szemben a kesztyűt, mint a drogbotrányairól is ismert Curtis – írja a Blikk.

Őszinte vallomás

„Ahogy Curtis fogalmazott utoljára, hogy én egy gyógyszerfüggő vagyok, többet szedek, mint az ország. Hála a jó istennek! De én nem tagadom. Mit tagadjam? De az, hogy valaki elmegy szórakozni, elmegy focit nézni és életveszélyesen megfenyegetik… Miért is?” – mondta Győzike.

Eszméletlenül találtak rá

Egy évvel ezelőtt írtunk arról, hogy Győzike nemrég hét szem gyógyszer helyett húszat szedett be, majd ezt követően eszméletlenül találtak rá a szőnyegen. Győzike már az összes zárt osztályt megjárta, de most mindenképp ki szeretné kezeltetni magát.

Ezért vállalta fel

Elmondása szerint azért vállalja ezt most fel, mert nemrég meghalt egy ismerőse, egy celeb, aki nem vállalta fel, amit most ő megtett. „Hol van most ő? A földben, és maradt utána két gyerek” – tette hozzá. Először nem akarta elárulni, hogy kire gondol, végül azonban elmondta, hogy Berki Krisztiánra gondolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Győzike. Fotó: archív