Amint arról beszámoltunk, Vitray Tamás, 91 évesen negyedszer is megnősült. Mint kiderült, a legendás tévés a szomszédjába szeretett bele, Évával először csak munkakapcsolatban voltak, később alakult ki köztük szerelem.

Gödről költözött Óbudára

Vitray Tamás, 2019-ben jelentette be, hogy 32 év után elválik feleségétől, Kállai Boritól. A házaspár Gödön élt, a tévés onnan költözött egy óbudai társasházba. Itt találkozott Évával, akit nemrég titokban feleségül is vett. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Először szerepelnek együtt

Az ifjú házasok most először nyilatkoztak közösen. Éva operaénekes, először csak munkakapcsolatban voltak, ő segített Vitray Tamás műsorának készítésében.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Csak köszönőviszonyban voltak

„Csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazából a Csakazértis! című műsorom készítésekor jött, mert kerestem valakit, aki gyártaná azt. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, Éva pedig akkor éppen szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, az a mestersége, hivatása, ezért megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart” – mondta Vitray Tamás, az RTL Fókusz című műsorának.

Szerelmet vallott neki

„És akkor egyszer csak megtörtént az ajtóban…. Kikísértem, majd mondtam: beléd szerettem!” – emlékezett vissza a megható pillanatra Vitray Tamás.

Vitrayn nőtt fel

„Amikor Tamás ideköltözött, 2019-ben, én már itt laktam, és itt találkoztunk, bár ismertük egymást több mint 35 éve. Találkoztunk fogadásokon, előadásokon… távolról követtük egymást. Rajta nőttem fel, mint mindenki ebben az országban. Ő a Vitray Tamás. Itt találkoztunk 2019-ben, és ahogy ő is mondta, szomszédok voltunk. Amikor indult a Csakazértis!, volt egy ilyen gondolat, hogy mi lenne ha segítenék, ha együtt dolgoznánk. És így történt. A többi pedig úgy, ahogy ő elmondta. Róla nem lehet olyat mondani, amit egy ország ne ismerne. Ő pontosan olyan, amilyen. Hiteles, ami lejött a televízióból vagy most a YouTube-csatornán a műsorban, ő ilyen” – mondta az ifjú feleség.

Sok közös programot szerveznek

„Ő a tökéletes férfi, azt gondolom!” – mondta Éva. Az ifjú házasok sokat utaznak, színházba járnak és mindkettőjüknek a legfontosabb a saját családja. Évának két felnőtt gyermeke van, Tamásnak pedig öt unokája és most várják az első dédunoka érkezését.

Titokban házasodtak össze

Éva és Tamás, egy vidéki birtokon, titokban házasodott össze. Mindketten szóltak a családjuknak az esküvőről, de ceremónián csak ők voltak ott és a két tanú. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Vitray Tamás és felesége, Éva – Forrás: RTL