Magyar Péter kemény dolgokat fogalmazott meg az elmúlt napokban. Lényegében arról beszél, hogy az Orbán-kormány emberei csalnak, lopnak, hazudnak. Állításainak erősségét valamennyire csökkenti, hogy bizonyítéknak mindössze egy családi hangfelvételt tud felmutatni, ami az egykori igazságügyi miniszterrel, volt feleségével, Varga Judittal készült, azonban már ez is elég lenne Nyugat-Európában egy kormányválsághoz. Magyarországon azonban minden oké, a havonta milliókat kereső ellenzéki politikusok kussolnak.

Letarolta a közéletet

Varga Judit, az Orbán-kormány korábbi igazságügyi miniszterének férje az elmúlt hetekben letartolta a közéletet, tízezreket hívott az utcára, tüntetéseket szervezett, olyan igazságokat fogalmazott meg, amit csak azok nem értenek, vagy akarnak megérteni, akik valamilyen módon az Orbán-rendszer kedvezményezettjei. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Mozgósító erő

A magyarországi ellenzékre nézve szégyen, hogy nem mozdulnak rá arra a mozgósító erőre, amit Magyar Péter hozott össze az elmúlt napokban. Biztos nem egyedül csinálta, hiszen ekkora tüntetéseket logisztikailag megszervezni egy ember nem képes. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Orbán retteg a tüntetőktől

Orbán Viktorról régóta tudott, hogy retteg a tüntetésektől és az utcára vonuló elégedetlen emberektől. Erről szólt korábban az internebadó-tüntetés, de elég csak a taxisokra gondolni, akik bármikor blokkolhatják a budapesti hidakat, ezért a kormány minden kívánságukat teljesíti, csak ne legyen rendbontás. A Magyar Péter által összehozott tömegtüntetéseket elnézve Orbán Viktor biztosan nem nyugodt. Közelednek a választások, közben pedig tízezrek skandálják Budapest belvárosában, hogy mondjon le a kormány.

Kunhalmi terrorizál

Mit tesz a nagy pesti kormányváltó balhé közepette az ellenzék? Semmit. A DK közösségi oldalán szóba sem kerül, hogy tízezrek vonulnak Budapest utcáira, az MSZP Facebook oldalán a nem túl fajsúlyos Tóth Bertalan a főügyésznek küldött kérdéseit posztolja, Kunhalmi Ágnes pedig azzal terrorizálja a Facebook népét, hogy ő bizony a demokratikus kormányzásban hisz.

Nevetséges témákkal áll elő az LMP és a Jobbik

Az LMP a jelenlegi helyzetben szintén nevetséges dolgokat áll elő: miközben Magyar Péter tízezreket visz az utcára, ők arról írnak a közösségi oldalukon, hogy felszólítják a kormányt, hogy támogassa az Európai Unió természet-helyreállítási rendeletének elfogadását. A Jobbik-Konzervítívoknál pedig az a legfontosabb téma, hogy védjük meg a magyar szuverenitást a kínai rendőröktől.

A Momentum rámozdult

A Momentum az egyetlen párt, amely a közösségi oldalán posztol Magyar Péter által felvetett ügyekről, szorgalmazzák, hogy Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez, de azt is írják, hogy legtöbb Magyar Péterre van szükség. Ők tehát rámozdultak valamennyire a sztorira, de meglepően távolságtartóak.

Csalnak, lopnak, hazudnak

Magyar Péter nem biztos, hogy jól bánt a feleségével, ugyanakkor a felesége valamiért három gyermeket szült neki, ráadásul a mai napig nem jelent meg a nyilvánosság előtt, holott lenne miről beszélnie. Közben Magyar Péter tízezreket visz ki az utcára, olyan embereket, akiknek elegük van abból, amit Magyarországon látnak: elegük van az Orbán-kormány 14 évéből a kórházakból, iskolákból, utakból kilopott pénzekből, abból, hogy Magyarországon az adófizetők pénzét nem arra költik, hogy jobb, szebb, modernebb országban éljünk, hanem ezt egyesek lenyúlják.

A kormány csicskása az ellenék

Meglepő látni, hogy a magyar ellenzéki pártok jelentős része a megfontolt semmittevéssel azt bizonyítja, hogy tényleg az Orbán-kormány csicskája, kitartottja. Jobb politikusokat érdemel ez az ország, sokan talán ezért is ennek az utcára. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt a Magyar Péter-féle tüntetésről készült videó

Kiemelt kép: Magyar Péter és Orbán Viktor – BPK-montázs