Nem mindennapi balesetsorozat történt csütörtökön az M3-as autópályán Mogyoród és Fót térségében. Előbb egy árokba borult autóról érkezett riasztás, majd egy fehér Mercedes rongyolt be a fák közé nagy sebességgel. Összefoglalónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Árokba borult autó

Árokba borult autóhoz kapott riasztást a Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület ügyeletes egysége az M3-as autópálya Budapest felé vezető szakaszára Mogyoród-Fót térségébe. A helyszínen több balesetet szenvedett gépkocsit találtak, részben az útpályán, részben az út melletti területen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Láncreakció”

A helyszínről származó információk szerint egy „láncreakció” végeredményét láthatták a kiérkező egyenruhások: az egyik kicsúszás és borulás követte a másikat. A kiérkező fóti önkéntes és újpesti hivatásos tűzoltók a sérült autókat veszélymentesítették, szerencsére mindegyik sofőr megúszta komolyabb sérülés nélkül a nem várt kalandot.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mercedes a fák között

Az M3-as baleset egyik részvevője egy fehér Mercedes GLE volt, amely szintén lehajtott a pályáról, majd a fák között állt meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület, valamint http://automento-autoszallito.hu/