Kis Grófo és az amerikai nagykövet is meghívást kapott a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat rendezvényére, amelynek Lévai Anikó, Orbán Vikor felesége volt a háziasszonya.

Kis Grófo Szolnokon

„A mai nap Lévai Anikó asszony meghívásának tettem eleget! Magyar Ökumenikus Segélyszervezet rendezvényen!” – írta Facebook oldalán Kis Grófo. A mulatós zenész egyre gyakrabban mutatkozik fideszes politikusokkal. De a miniszterelnök feleségének rendezvényéről csak szűkszavúan írt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Születésnapján köszöntötte Orbán Viktor

Idén a zenész 30 éves lett, Orbán Viktor pedig levelében köszöntötte fel őt születésnapján. „Különleges nap a mai, hiszen bizonyossá vált: Kis Grófo is előre megy, nem hátra” – fogalmazott akkor a miniszterelnök.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kis Grófo vendégségben a miniszterelnöknél

Forrás: Facebook

Az amerikai nagykövet is jelen volt

A Magyar Ökumenikus Szegélyszervezet hétfői rendezvényén az amerikai nagykövet is jelen volt. David Pressmann már részletesebben beszámolt a szolnoki eseményről. A nagykövetség közleményében azt írta, az Ökumenikus Segélyszervezet által üzemeltetett Családok Átmeneti Otthonában jártak.

Lévai Anikó az esemény házioasszonya

Az esemény háziasszonya a miniszterelnök felesége volt, aki beszélt az Ökomenikus Segélyszervezetnél végzett munkájáról, és körbevezette a nagykövetet a menedékhelyen, ahol részt vett az ott lakók karácsonyi előadásán.

Körbevezette a nagykövetet

Itt olyan családoknak nyújtanak menedéket, akik például párkapcsolati erőszak elől menekülnek. Lévai Anikó körbevezette Pressmant a szállón, és megnézték a lakók karácsonyi előadását is.

Lenyűgözte Lévai Anikó

„Igazi megtiszteltetés volt Szolnokra látogatni és látni azt a hihetetlen munkát, amelyet az Ökomenikus Segélyszervezet végez a legkiszolgáltatottabbak segítése érdekében. És különösen csodálatos volt ezt egy olyan kivételes személyiség társaságában tenni, mint Lévai Anikó” – mondta az esemény után az amerikai nagykövet.

Nincs jóban a kormánnyal

Orbán Viktor és David Pressmann kölcsönösen bírálják egymást a nagy nyilvánosság előtt. A miniszterelnök szerint az amerikai nagykövet bele akar szólni Magyarország belügyeiben. Pressmann szerint pedig a magyar kormány nem demokratikus.

Antiszemitizmussal vádolja a kormányt

David Pressman november végén erősen bírálta, sőt, antiszemitának nevezte a kormány plakátkampányát. Pár nappal ezelőtt pedig fiatal zenészekkel beszélgetett, akik szerinte áthágják a művészet szabályait. Azahriah, a Blahalouisiana, az Ivan and the Parazol és a Margaret Island is meghívást kapott a vacsorára. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kis Grófo, Lévai Anikó és David Pressmann a szolnoki rendezvényen – Forrás: Facebook/Kis Grófo