Amint azt a Kékvillogó is megírta két héttel ezelőtt történt egy baleset Vácon, a dr. Csányi László körúton, az oszlopnak csapódó roncs közelében pedig egy sérült férfi feküdt. A közlekedési balesetnek indult történet a helyszínen összegyűjtött adatok alapján, rövid idő alatt egészen más fordulatot vett.

El akarták lopni az autót

Kiderült, hogy az autó tulajdonosa betért egy közeli trafikba, miközben járó motorú autóját az út szélén hagyta. Két, akkor még ismeretlen férfi bepattant a kocsiba és el akart hajtani, ám a tulajdonos észrevette. Kirohant az üzletből és a motorháztetőre hasalva próbálta megakadályozni a lopást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elmenekültek a tolvajok

A sofőr kövér gázzal meglódult, áttért az út másik oldalára, miközben a tulajdonos leesett a motorháztetőről. A kocsi végül egy fának, majd egy oszlopnak ütközve állt meg. A sofőr és utasa kiszálltak az autóból és segítségnyújtás nélkül elmenekültek. A közelben tartózkodó szemtanúk riasztották a mentőket és a rendőrséget.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt a tulajdonos

A 45 éves keszegi autótulajdonost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol orvosi ellátása ellenére két nappal később meghalt, a férfi két gyermeket hagyott hátra.

Sorsára hagyták

Attilát a tolvajok a helyszínen sorsára hagyták, elmenekültek. Sem a rendőröket, sem pedig a mentőket nem riasztottak, a férfi segítségére a dohánybolt dolgozója sietett. A Bors úgy tudja, hogy a fiatal férfi rögtön odaszaladt, segédkezett, és hívta is a mentőket. Végig ott volt. Le a kalappal előtte. Azt hallottam, hogy később szegény áldozat testvére el is ment hozzá, hogy személyesen megköszönje neki

Egyedül nevelte két kisfiát

A Keszegen élő B. Attilát mindenki kedvelte, nem csak a helyieket, de a váciakat is sokkolta a tragédia, ráadásul a férfi egyedül nevelte a két kisfiát, akiket rajongásig imádott. „Attila volt a legjobb apa, akit csak ismertem, csodásan nevelte a fiúkat egyedül. De soha nem volt egy rossz szava sem, mert rajongott a kicsikért”  – mesélte egy ismerőse.

Négy ember kapta Attila szerveit

Attila emlékére önkormányzati engedéllyel és rendőrségi segítséggel holnap tartanak megemlékezést Vácon. Testvére szívszorító szavakkal búcsúzott tőle, és elmondta: testvére kisfiai is szívet tépő döntést hoztak. „Ebben a nehéz és embert próbáló helyzetben, hatalmas lélekjelenlétről tanúságot téve, gyermekei hozzájárultak a szervei adományozásához. Azt mondták, hogy édesapjuk is így akarná – írta Facebookon a férfi. Hozzátéve: négy ember életét már megmentették a szervei.

Egy másik ember testében dobog a szíve

A Honvédkórház mai tájékoztatása szerint legalább 4 embernek sikerült megmenteni az életét általa. Így már nem volt hiábavaló a halála, drága szíve már egy másik ember testében dobog, megadva neki az esélyt egy szép és hosszú életre, amilyen Attinak nem adatott meg. Soha el nem múló szeretettel őrizzük emlékét!  – írta a közösségi oldalon az összetört testvér. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

“Vezetni szerettem volna” – feladta magát az a férfi, aki autólopás közben okozott halálos balesetet Vácon, majd elszökött a helyszínről

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu