Polgármester lesz Gáspár Győző – legalább is ezt állítja magáról a showman. Az 50 éves politikus-jelölt már meg is kezdte a kampányt, a helyi gyereket pedig Budapestre hozza kirándulni, ahol. megmutatja nekik a Fradi pályát és a parlamentet.

Szülinapi parti

Győzike januárban ünnepelte 50. születésnapját. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Szijjártó Péter és Novék Katalin is levélben köszöntötte fel a showmant. A partira kibérelt egy kastélyt, ahová 254 embert hívott meg. „Nagyon komoly emberek voltak ott” – mondta Győzike.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kormánypárti politikusokkal ünnepelt

Szerinte, ha a bulvármédia vagy az ellenzéki sajtó megtudná, kik voltak ott, „hanyatt dőlne”. Mint elmondta: a vendégektől titoktartást kért. Az esemény óta eltelt egy hónap és nem szivárgott ki semmi – tette hozzá a showman. A születésnapon jelen voltak politikusok is, de ellenzéki egy sem

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Polgármester lesz

Gáspár Győző polgármesteri ambícióiról is beszélt a Naphire.hu YouTube-csatornáján.  „Már tuti, 1000 százalék, hogy én leszek a polgármester, nem lesz ellenfelem” – latolgatta az esélyeket Győzike.

Megkezdte a kampányt

A településen Gáspár Győző minden gyereknek vitt karácsonyi ajándékot, készülnek a farsangi bálra, a falubeli gyerekeket elhozza Budapestre kirándulni. „A plébános úrral barik lettünk, a jegyző nagyon szeret. Megyünk előre” – mondta Győzike.

Pénzt gyűjt

„Nagyon jó polgármester leszek. Nagyon szeretem a falut, és már most van az önkormányzati kasszában 11 millió forint, amit gyűjtöttünk” – értékelte eddigi jelöltségét a showman.

Elődje nem indul újra

Ami a falu jelenlegi polgármesterét illeti, vele találkozott már Gáspár Győző, aki az interjúban súlyos dolgokkal vádolta meg elődjét. „Nemhogy támogat, hanem úgy örül nekem, mint Mása egy szelet kenyérrel” – tette hozzá. Szerinte elődje örül, hogy elmehet és élvezheti, amit eddig lopott.

Fidesz támogatással indulna

Gáspár Győző továbbra sem árulta el, hogy melyik településről van szó és azt sem, hogy végül függetlenként vagy Fidesz-támogatással indul-e. Az ő szándéka az, hogy hivatalos Fidesz-jelölt legyen. Győzike azt ígérte, hogy ha hivatalba lépése után egy stáb elmegy forgatni a faluba, nem fogja tudni, hol van, Dallasban vagy New York-ban.

Budapestre hozza a gyerekeket

Szerinte őt azért szereti a Jóisten, mert szeret adni. Már most elintézte, hogy 50 család szociális alapon kapjon tűzifát és a falubeli gyerekeket elhozza Budapestre a Groupama Arénába és a Parlamentbe. Cserébe csak egyet kért: a gyerekek tanuljanak, tanuljanak, tanuljanak. „Ez a nagy dolog” – mondta a showman, aki szerint már most rengeteget tanult a gyerekektől és a falutól. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Győzike – Forrás: Facebook