Egy tehetős vállalkozó oldalán találta meg a boldogságot Berki Krisztián özvegye. Mazsi állítólag már férje halála előtt is együtt volt Krisztián egyik ismerősével. Pár nappal ezelőtt egy luxusterepjárót is kapott Mazsi szerelmétől. Zoltán édesanyja egyáltalán nem örül fia új választottjának. Berki édesanyja nemrég pedig azt mondta, csak addig tartott a nagy szerelem, míg Krisztiánnak volt pénze.

Mazsi újra szerelmes

Berki Mazsira újra rátalált a szerelem. Legújabb választottja Zoltán, egy tehetős vállalkozó, akitől már egy 75 millió forintot érő luxusterepjárót is kapott. A fiatalok épp a napokban utaztak el közösen. De nem ez volt az első közös nyaralásuk. Berki Krisztián halála után közösen pihentek a trópusokon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Zoltán miatt mentek szét?

Az özvegy és párja már hónapokkal ezelőtt összejöttek, sőt, Zoltán Berki Krisztián baráti társaságához tartozott, a lány is innen ismerhette őt, akivel állítólag megcsalta az egykori labdarúgót, aki ezért is költözött el a közös otthonukból.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megviselte a gyász

Mazsi, Krisztián halála után azt nyilatkozta, azon dolgoztak férjével, hogy megmentsék a kapcsolatukat és a tragédia másnapján randiztak volna. Majd sírva búcsúztatta férjét a gyászszertartáson.

Kitalál az anyósjelölt

A Blikk azt írja, Mazsi új párjának édesanyja a közösségi oldalon tálalt ki a jövendőbeli menyéről, illetve kifejtette az egyik hozzászólónak, hogy a fia nem vágyik celebségre, mivel nem hiányzik neki, hogy állandóan róla beszéljenek.

Nem akar celeb lenni

„Nem vágyik erre, hidd el. Ő nem ez a kategória. Kinek hiányzik, hogy folyton csámcsogjanak rajtad?” Ezután azt az értesülést is cáfolta az anyósjelölt, hogy Zoltán korábban házas lett volna.

Ezt írta Mazsinak

„Ő még nős soha nem volt. A bizniszhez erre nincs szüksége, azt gondolom. Mitől számít celebnek a Mazsi? Felőlem te is lehetsz celeb, de bárki. A saját portádon még hercegnő is lehetsz, ha hercegnőként tudsz viselkedni” – írta az anyuka, aki ezek szerint nincs feltétlenül kibékülve fia választásával.

Valóban bántalmazta?

Berki Krisztián édesanyja a napokban a TV2-nek cáfolta, hogy fia bántalmazta volna Mazsit, ahogyan az nemrég kiderült. Legalább is a házaspár szomszédai ezt állították. Krisztián özvegye sem tagadta, hogy férje karácsony előtt hasba rúgta őt, de részleteket nem akart mesélni. 

Megszólalt Krisztián édesanyja

„Havonta 4-5 napot töltöttem Budapesten Krisztiánéknál, de soha nem tapasztaltam, hogy a fiam bántotta volna a feleségét. Krisztián annál jobban szerette Mazsit, minthogy kezelt emelt volna rá. Ez rágalom, ez hazugság” – mondta a TV2-nek Mayer Júlia.

Csak a pénzért szerette?

Berki édesanyja azt állítja, fiát halála előtt nagyon bántotta, hogy nem tudott úgy élni, ahogyan szeretett volna. „Ezt ki merem mondani, hogy Mazsi addig szerette Krisztiánt, az az első egy évben volt, míg egy évben négyszer-ötször mentek utazni. Utazás, Hawaii, szálloda. Akkor nagy volt a szerelem. Aztán ugye elmúltak a szép idők…”

Eltűntek a szponzorok

Berki Krisztián életmódja jelentősen akkor változhatott meg, amikor Mészáros Lőrinc volt feleségének tévéjétől elbocsájtották. Utána semmilyen médiaszereplése nem volt, így az életéből a rendszeres fizetés és a zsíros szponzorok is eltűntek. A teljes mellőzés valószínűleg a büntetőfékezése miatti ügy volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: