Egy háromgyermekes édesapa halt meg néhány nappal ezelőtt, amikor rádőlt egy fa. A baleset Ajka külterületén történt, a munkás olyan súlyosan megsérült, a gyors segítség ellenére sem tudták megmenteni az életét. Felesége, közösségi oldalán, szívszorító szavakkal búcsúzik Sándortól.

Rádőlt a fa

2022. szeptember 28-án 10 óra körül egy Ajka külterületén található erdőben fakitermelési munkálatok közben dőlt rá a fa egy férfira, aki ennek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomozás folyik

Az haláleset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja, az ügyben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt folyik nyomozás – közölte a baleset után a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudták megmenteni

Úgy tudjuk, a férfi éppen egy erdős részen végzett fakitermelési munkálatokat, amikor egy közel 15 méter magas fa rádőlt. A munkatársai rögtön kiszabadították a férfit a hatalmas fa alól, és a kiérkező mentők próbálták megmenteni az életét, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudtak rajta segíteni. 

Búcsúzik a feleség

Az áldozat egy háromgyermekes férfi. Sándornak minden volt a családja, imádta feleségét és három kisfiát. Felesége közösségi oldalán búcsúzik férjétől. „Miért kellett ilyen hamar elmenned? Még rengeteg tervünk volt…Még rengeteg közös emléket kellett volna szereznünk..Még mindig várom, hogy nyílik az ajtó, belépsz és mondod, hogy „Szia Sárkány, csak vicceltem, nem mentem el. Szívemből egy darabot magaddal vittél”.

„Képtelen vagyok elhinni”

„Amikor meghallottam, mi történt, sírva fakadtam, mint egy gyerek. Képtelen vagyok elhinni. És szegény felesége, bele sem merek gondolni, hogy mit érezhet” – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse. 

11 évig voltak házasok

A házaspár a tragédia előtt pár nappal ünnepelte a 11. házassági évfordulóját. Sándor nem most kezdte a favágást, gyakorlott dolgozó volt, és mindig óvatos.

Óvatosan dolgozott

„Sosem dolgozott hanyagul, mindig a legnagyobb óvatossággal cselekedett. Remélem, hogy a rendőrök kinyomozzák, hogy ki a felelős azért, ami Sanyival történt – szögezte le az ismerős.

Felelőst keresnek

Marcsi sosem kapja vissza a férjét és az a három szegény kisfiú az apukáját. Az ismerős szerint annyi jár nekik, hogy megtudják, ki a felelős Sándor haláláért. A tragédia napján hatalmas szél volt a környéken. Sokak szerint emiatt történt a halálos baleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: deltahirek.hu