Az albertirsai férfi szombaton szólt a rendőrségnek, de a hírek szerint már pénteken elkövethette szörnytettét. Kérdéses, hogy az addig eltelt idő alatt mi történt. A férfi önmaga ellen fordult, ezért kórházi ápolásra szorult.

Tragédia történt Albertirsán

Ahogyan korábban megírtuk, egy 35 éves férfi különös kegyetlenséggel ölte meg feleségét és két és fél esztendős kislányukat Albertirsán. Az ügy kapcsán a szomszédok is nyilatkoztak. Állítólag a nő több alkalommal is mondta, hogy párja bántja őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt mondták a rendőrök

„Közölte, megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyerek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen. A kollégáim megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát. A kórházba vitt 35 éves férfit jelenleg őrzik” – mondta Hadházi Kornél, a rendőrség szóvivője.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt előzménye az esetnek

A meggyilkolt nő bár egy házban élt a férjével, már nem alkottak egy párt. A nő korábban távoltartást kért a férje ellen, tudta meg az áldozat családtagjától az RTL híradó. Volt olyan is, hogy az asszony segítséget kért a település polgárőreitől.

Elfogták a férfit

A rendőrök a szörnytettet elkövető férfit elfogták. Az ellene felhozott vád több ember ellen elkövetett emberölés. A vádlott nem tett vallomást egyelőre.

Szombaton hívta a rendőröket, de már jóval korábban elkövethette tettét

A férfi szombaton a kora délutáni órákban értesítette a rendőrséget. A legfrissebb hírek szerint azonban nem aznap, hanem már jóval korábban megtörtént a kettős gyilkosság. A zsaruk azt gyanítják, az albertirsai férfi már pénteken késő este megölhette a feleségét és a kislányukat.

Kérdéses körülmények

Bő fél nap eltelhetett, mire a férfi szólt a rendőröknek. Azt nem tudni, hogy péntek este és szombat délután között a gyilkos mit csinált.

Egy gyermek félárva lett

A 33 éves nőnek volt egy másik gyermeke is. Az a kisfiú még az előző házasságából született. Bár a gyermek a meggyilkolt nővel élt, aznap éppen az apjánál volt, és jelenleg is vele van.

A családirtót kórházba vitték

Az albertirsai családirtó önmaga ellen fordult szombaton, mielőtt kihívta a rendőröket. Vérzett, így sérüléseit ellátták majd kórházba szállították. Kiderült, csupán könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nem tett vallomást

A férfit kihallgatták, de nem tett vallomást. Jelenleg rendőrök őrzik, sorsa felől később fog döntés születni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: MTI/Lakatos Péter