Meg sem nézte, mi lett áldozatával, majd mint aki jól végezte dolgát, elmenekült egy sofőr Budapest 19. kerületében. Azóta sem tudni, mi történt vele.

Tragédia Kispesten

Péntek délután cserbenhagyásos gázolás történt a Wekerletelepen- írja az Index egyik olvasójának beszámolójára hivatkozva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Le sem lassított

Egy fekete, elektromos Volvo autó nagy sebességgel, irányjelzés nélkül kanyarodott a Gutenberg körútról a Kapisztrán utcába, aminek következtében elütött egy kutyát sétáltató hölgyet, majd fékezés nélkül továbbhajtott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Erről a kereszteződésről van szó

Súlyos sérüléseket szenvedett

A közeli gimnázium laboránsai és a közpark játszótéren dolgozó munkatársai a nő segítségére siettek, és hívták a mentőket. A hölgy nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, a kiérkező mentők próbálták stabilizálni az állapotát, majd nagy nehezen beemelték őt a járműbe.

Nehezen tudták azonosítani

Igazolvány nem volt nála, a segítők a kutyában lévő chip alapján azonosították be a nőt. Később a balesetet szenvedő nő fiának beszámolója alapján kiderült az is, hogy a hölgy életét vesztette. A gázolóról nincsenek információk, sem arról, hogy kutyája túlélte-e a Volvo vezetőjének ámokfutását.

Se végük, se hosszuk nem volt

Nyáron volt egy időszak, amikor az országban egymást érték a cserbenhagyásos gázolások. Mint megírtuk, június 12-én 6 óra 40 perckor egy férfi közlekedett az általa hajtott kerékpárral a 2416-os úton, Abasár felől a 3-as számú főút felé, majd egy gépkocsi elhaladt mellette, eközben a kerékpáros elvesztette az egyensúlyát és elesett. A gépkocsi vezetője megállás nélkül továbbment, nem győződött meg róla, hogy bárki megsérült-e.

Először megállt, majd továbbment

Nem sokkal korábban az ország egy másik pontján elütöttek egy kerékpárost Szombathelyen, a sofőr bár először megállt, végül az adatai hátrahagyása nélkül tovább hajtott.

Akár egy évet börtön járhat érte

Noha vélhetően a felelősségrevonás miatti pánik miatt mennek tovább a vétkes autók, nem árt tudni, hogy ez bűncselekmény. A hatályos törvények szerint ha a közlekedési balesettel érintett jármű vezetője a helyszínen nem áll meg, illetve onnan eltávozik, mielőtt meggyőződne arról, hogy valaki megsérült-e, illetve az életét vagy testi épségét közvetlenül fenyegető veszély miatt segítségnyújtásra szorul-e, az egy évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk illusztráció.)