A 41 éves Varga Zsolt május 25-én reggel tűnt el lakiteleki otthonából. Édesanyja elmondása szerint kissé zavart volt, megreggelizett, majd biciklivel elment otthonról.

Trauma érhette

Napok óta a poklok poklát éli át a Varga család, hiszen semmit nem tudnak szerettükről. Varga Zsolt május 25-én reggel tűnt el a Bács-Kiskun vármegyében lévő lakiteleki otthonából. A 41 éves férfit – édesanyja elmondása szerint –, pár nappal eltűnése előtt trauma érte, amit nehezen viselt, majd az eltűnése napján egyszerűen felkelt, megreggelizett és biciklivel elment otthonról. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Semmi előjele nem volt

Zsolt eltűnésének semmi előjelét nem vette észre családja, akik elképzelni sem tudják hová indulhatott. – írta meg a borsonline.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Megreggelizett és elment”

Varga Lászlóné azóta sokkos állapotban van és nem szeretne semmi mást, csak hogy szeretett fia épségben előkerüljön.

Zavart állapotban volt

Az édesanya nem akarta nyilvánosságra hozni fia magánéletét, de a Borsnak annyit elárult, hogy Zsolt zavart állapotban távozott otthonról.

Problémái voltak

Az eltűnése előtt pár nappal volt egy kis problémája, nem családi, hanem vele történetek dolgok és az eltűnése napján, amikor felébredt, még zavart állapotban volt. Megreggelizett és elment – mondta zokogva az édesanya.

Hétéves kislánya várja haza

Varga Zsolt szerető apa, rendszeresen tartotta a kapcsolatot hétéves kislányával, aki nagyon szereti őt. A család még nem mondta el a kislánynak, hogy az apukája eltűnt, mert félnek, hogy nagyon összetörne.

Édesanyja teljesen kikészült

Kislánya várja haza és mi, a szülei és a testvére is, üzente sírva az édesanya eltűnt fiának. „Nagyon várjuk, ha nem várnánk, akkor nem mentem volna be a rendőrségre bejelenteni, hogy eltűnt. Nagyon bánt a dolog.”

Már a rendőrség is keresi

A rendőrség is nyomozást indított és keresi a 41 éves Zsoltot.

Újfent keresik

Ahogy korábban a Kékvilligó.hu is megírta, Ismét eltűnés miatt keressük Dr. Halmágyi Máriát! A 81 éves sokak által ismert gyermekorvos hölgy sajnos újból eltűnt kispesti otthonából, hasonló körülmények közt, mint néhány nappal ezelőtt” – olvasható egy eltűnt személyek keresésével foglalkozó Facebook-oldal szombat délelőtti posztjában.

Sokan kedvelték

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a doktornő legutóbb pár nappal ezelőtt, május 23-án, éjfél és reggel hat óra között eltűnt 19. kerületi lakásából, s nem adott magáról életjelet. Halmágyi Mária hosszú évekig Pestszentlőrincen, a Béke téri gyermekrendelőben praktizált.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Tények.hu