Site icon LikeNews

Megszületett Németh Kristóf kisfia

Megszületett Németh Kristóf kisfia! Levente ugyanannál az orvosnál született, mint Kristóf első fia, Lóci.

Csaknem 10 éve már, hogy Németh Kristóf elvált első feleségétől, kisfia, Lóci édesanyjától. A színész tavaly karácsonykor nősült meg újra, november 24-én pedig világra jött Zitával közös kisfiuk, Levente. A baba 3310 grammal és 55 centivel született, és meglehetősen jól időzítette az érkezését, Kristófnak ugyanis, aki nagyon aggódott, hogy a várva várt pillanatnál ő is ott lehessen, hosszú idő óta ez volt az első szabad hétvégéje.

„A szülést megelőző napon, szombaton még együtt tervezgettük a másnapi, vasárnapi programot. Közös reggelit akartunk, én készítettem volna a tükörtojást frissen facsart narancslével, délelőtt golf, délután tanulás Lócival, utána közös program hármasban – mesélte a Story magazinnak a boldog apuka. 

„Na, ebből semmi nem lett. Szombat estig még minden a terv szerint alakult. Zita kiment Szentendrére a szüleihez meg a testvéréhez, majd este, miután hazajött, még beiktattunk egy kilencórás mozit. Utána jött a vacsora, éjfélre értünk haza. Zita már fáradt volt, lepihent, én meg elmentem zuhanyozni, majd egyszer csak nyílt az ajtó, és az én kis feleségem izgatottan közölte velem, elment a magzatvize” – folytatta Németh Kristóf.

A házaspár azonnal elindult a kórházba, hajnali kettőre értek be, Levente pedig 7 óra 36 perckor megszületett.

„Másodszor élhettem meg ezt a csodát. Érdekes módon a nagymamája jutott eszembe. Gyakran mondogatta: „Kristófkám, mindenkinek megvan a nehéz szerepe az életben. A férfiaknak a katonaság, a nőknek a szülés.” Akkoriban nem értettem, miért mond ilyen divatú dolgokat. Azt gondoltam, mi a szülés ahhoz képest, hogy a férfiak háborúban harcolnak, meghalnak. Ma már tudom, igaza volt. Azok a nők, akik életet adnak a gyermeküknek, ők az igazi harcosok és hősök” – mondta a színész.

Zita egyébként viszonylag könnyen és gyorsan szült ahhoz képest, hogy az első gyermekét hozta világra. Levente a Róbert magánkórházban jött világra, ugyanannál a doktornál született, mint Lóci, még a bábaasszony is ugyanaz volt. Kristóf első gyermeke is nagyon örül a kistesónak – ő a családdal együtt a folyosón izgulta végig a baba érkezésének pillanatait. Kristóf végig benn volt a szülőszobán, hogy támogassa szerelmét.

Levente születése után Lóci is bement a házaspárhoz, így négyesben tölthette a család az aranyórát.

Kiemelt kép: TV2

Exit mobile version