A legendás páros, Vitray Tamás és Kállay Bori négy éve váltak el, azóta mindketten külön és egyedül élnek. Vitray egy budai lakásban, Kállay Bori pedig egy kertes házban Gödön. Az operetténekes primadonna most elárulta milyen az élete Vitray Tamás nélkül.

Megkockáztatta a válást

Kállay Bori és Vitray még 2019-ben váltak el. A hírt annakidején a tévés jelentette be, mondván úgyis kiderül, ezért inkább tőle tudják meg. Azóta nagy a csend, nem tudni, hogy a 32 éves kapcsolatukat miért bontották fel, hiszen a legendás műsorvezető akkor 87 éves volt, míg a színésznő 71. „Úgy éreztem, hogy bennem van még van annyi, hogy ezt a válást érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam” – fogalmazott akkor Vitray. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életre-halálra ment

A médiaszemélyiség azt is őszintén elmondta, hogy egyetlenegy dolog volt fontos neki, mégpedig az, hogy minél előbb elváljon. „Életre-halálra ment az az időszak.” – mondta a tévés. Vitray szerint, ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a hibást.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megfogyatkoztak az érzelmek

„Mind a kettő hibás mindig. Biztosan most is így volt. Az irántam tanúsított érzelmek valamiért megfogyatkoztak. Eljutottam oda, hogy útban vagyok. Egyszerűen ennek a válásnak meg kellett történni. Úgy éreztem, hogy nyugodt éveimet lopom el, ha ebben a házasságban maradok” – árulta el Vitray Tamás.

Nem szeret szenvedni

Most, négy évvel később Kállay Bori elmondta, milyen az élet Vitray nélkül. A primadonna azóta egyedül él a gödi kertes házában. Mint fogalmazott: „Megvan bennem a képesség a továbblépésre. Ha történik velem valami negatív dolog, mivel nem szeretek szenvedni, megrázom magam, aztán továbbmegyek.”

Felesleges siránkozni

Kállay Bori szerint olyan ez, mint amikor vendégségben eltörik a kristályváza. Siránkozhatunk és tönkretehetjük a bulit, de azzal a vázán már nem segítünk. Valahogy így állok én az életemhez.” – tette hozzá.

Keresi a boldogságot

A színésznő azt is elmondta a Meglepetés Magazinnak, hogy ösztönösen keresi azokat a dolgokat, amelyek boldoggá teszik. „Ilyen a természet. A kertem, ahová a kríziseim során mindig menekültem. A növényekkel foglalkozni számomra terápia.”

Vonzódnak hozzá

„Aztán az állatok is jót tesznek. Odisz nevű cicám, amelyet a barátaimtól örököltem, tavaly ment el, de mintha csak tudná az új cicájuk, hogy szükségem van a macskatársaságra, mindig átjár hozzám. Nem kérdés, hogy a macskák vonzódnak hozzám. Egyelőre újabb cicát nem vállalok, mert az előadások miatt sokat utazom, és nem szeretném egyedül hagyni” – mesélte a színésznő, aki a válása óta egyedül él, közel három évtizede lakik Gödön.

Társ nélkül

„Ebben a korban gyakori, hogy valamilyen okból társ nélkül maradunk. Nagyon fontos, hogy legyenek igaz barátaink, mert ez meghatározza a további éveket. Ebből a szempontból szerencsés vagyok” – mondta.

Nem akar szerelmes lenni

Kállay Bori így folytatta: „A barátaim nagyrészt civil emberek, nem a színházi világból jönnek, mégis remek kis csapat. Összejárunk, együtt főzünk, kirándulunk, kártyázunk. Az is gyakori, hogy csak úgy beugrunk egymáshoz délutánonként” – mondta, majd egyértelműen leszögezte: nem szeretne szerelembe esni.„Nem tudom elképzelni, de igazából nem is vágyom a szerelemre. És nem azért, mert valaki pótolhatatlan, hanem mert ebben a korban az ember már igényes. Különben is, jó társa vagyok saját magamnak” – fűzte hozzá Kállay Bori. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kállay Bori – Forrás: YouTube/ÚTV